讓人恐懼的保證!中國公司發聲明:打完疫苗得愛滋可全額退款

143 回覆
349 Like 3 Dislike
唉笑唔出 而家各行各業高層越黎越大陸化
過多幾年當你既小朋友打完疫苗
先有咁既聲明 你地仲笑唔笑得出
先不論係HIV抗體定抗原
老實問句,比著你,連登仔會唔會冒呢個風險去搏先
痴線,有問題出現官方唔係第一時間燒毀咩?反而用語言藝術去說人去打
打完個心日日擔驚受怕都夠晒煩
開光平安符萬蚊一個
包生仔,生女保證原銀奉還
垃圾國始終係垃圾
屌 不如我比錢你 你去打啦
google完 唔知上面班人嘈乜
照上文下理咁睇 應該係抗體冇寫錯
當人體受到愛滋病病毒入侵,免疫系統便會逐漸產生抗體來抵禦病毒,但此抗體並沒有保護作用。 愛滋病病毒抗體測試能檢出血液內有否這種抗體,以確定是否受感染。
佢話有愛滋抗體 唔係愛滋喎
一句講晒你自己夠唔夠膽打返枝?
係呀,全個連登得你識Bio,你快啲去接種呢batch疫苗,去印證你講嘅嘢無錯,如果因此感染HIV,我哋會幫你舉行追悼會

我從來無打算討論抗原同抗體嘅分別 (因為已經係中學嘅嘢,而你條戇鳩就拉埋我落水),而呢啲疫苗係唔應該出現HIV嘅抗體 (有抗體,已無法保證相關血液製造嘅疫苗係無被污染),而HIV病毒嘅空窗期,你呢個bio專家可以話俾大家聽

你去紅十字會捐血,如果捐血前一星期曾經食過抗生素 (類風濕關節炎嘅藥都唔可以),話之你係唔係已痊癒,紅十字會已經assume你身體有antibody及你嘅血係contaminated, 唔會俾你捐血啦,更何況係有HIV antibody 有時中咗HIV,6個月後都未必驗到,因為免疫系統產生唔夠antibody..你咁鍾意討論抗體,你search下點解O型血嘅捐血者,捐嘅血只可以幫返O型血嘅人啦

況且,疫苗只不過係被藥物打殘但未完全消滅嘅病毒,細菌,就算將無受污染嘅疫苗打入兒童及病患嘅身體,都難保有不良反應,更何況係含有不治之症抗體嘅疫苗?
即刻去屌隻愛滋雞屈佢支針錢先
0>>>>>>>100

大躍進
五毛人人都要打返枝
cls
我請晒你公司D人打
謝黨濃恩
都叫你接種一枝來由呢一batch嘅疫苗咯,用你嘅專業知識去證明我哋係垃圾,證明你係專家嘛 上連登亂拋書包,正弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞