致Nokia手機用戶 – 請刪除「小鴨幹線」,用返「小熊來電」

40 回覆
28 Like 1 Dislike
我仲記得有連登仔同我死拗Android one 好Q乾淨,無親生仔pixel就買nokia啦~
純過精漏水架
an9最撚仆街係cut撚咗電話錄音
acr遲啲連個speaker都唔畀錄音
屌你老味我好多客電話口頭講完之後賴皮
都係靠acr救返我
莫非要買部舊機再強制唔upgrade
自己不願面對就話人遊花園? 成篇野已經解釋得好詳盡
keep住唔升9.0
所以而家係台灣公司幫nokia玩censorhip?
好人好者點會用Nokia
有冇人update左9.0後,易lag機左好多?

仲可以正常行
。。。
說好的pure android

失望
係咪未unlock到bootloader
如果可以再加有PixelExperience rom就正
要重覆開幾多次至用到
小熊完全死左。。。。
小鴨幫我檔左成年啦。。。
由android8至android9(nokia7plus)
NOKIA 又赢
我留tg https://t.me/hellohahakin

想問下你華強整pixel 既野🙏 唔該丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞