[ONCE] TWICE 討論區(132)祝TWICE&ONCE新年快樂!身體健康!繼續賣腎!

1001 回覆
41 Like 10 Dislike
究竟彩同子,係幾時畢業?

睇Twitter有啲又話11號,
有啲有話12號
應該係12
Thank you巴打
聽日畢業
Mv先正喎
佢哋mv係好睇 但冇得比人ff 家下鍾意ff
係寫哂成個故仔
割柒係主打東南亞市場 同日韓冇乜關係
日韓都係屎一般成績
韓國靠班中飯泰飯買碟 音源差到冇朋友 一日飛榜
日本銷量 都係三四萬 都係好麻麻
上年先開到武道館開con 日巡開細場
落力泰國巡咪算 係真係可以兩三萬人場
其實有時我唔明打歐美係咩意思
歐美啲KPOP FANS通常一個人飯幾團,人又唔算多,都唔望佢地爆碟買週邊會賺好多架啦
啲IDOL又唔係當地深耕好似以前WG/而家友團咁,好多都係韓國活動到咁上下就去世巡走幾個國家
https://twitter.com/misayeon/status/1094787922560274433

“JYPE activities for 1st quarter of 2019: TWICE will plan their dome tour and release an album in both Japan & Korea”
-Ebest Investment

Keep in mind stock market reports aren't always 100% spot on for timelines but they do give rough estimates for what companies are planning…

第一季過左差唔多一半 睇怕都四月頭中
好似上年咁?..

What is Love + Wake Me up

刷新左女團出道歌mv 點擊記錄了

師妹一人一架車

我地T寶
男女團record 都打破 不過冇用啦 好快又比人追過頭 不過女團第一應該可以keep一段日子
txt就出道 人哋一個teaser都二千幾萬
我哋MV幾時先有4K畫質
連got7都已經有4K
應該快過團綜有
我想睇團綜啊
KIA
pink lamborghini
咁快

T X T 就唔好比啦,男團 ar mah
師妹MV已經910萬views
izone 出道歌首日YouTube views 450萬
ITZY 依家未到一日 910萬

癲撚咗
已經成倍有多
想知音源點
音源而家先出
空降到就下一個鐘知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞