胡杏兒:「我的前前任和前任都很棒,但我最喜歡現任,他教我做回小孩。」

135 回覆
111 Like 184 Dislike
黃智雯明顯係八婆格 講真,佢地成班都一定係八婆,唔係點會做到frd
似黃宗澤飛佢,胡杏兒唔忿氣八婆上身搵人唱佢,之前好似又有篇話黃宗澤過錯胡杏兒係人生最錯,笑死,胡杏身兒正宗八婆,娶到喊三聲
唔知點解我覺得佢宜加個老公都係有d狗公feel
講真胡杏兒都唔算點串波斯高啦
睇波斯高似大男孩咁
女仔點都想男仔照顧自己多啲嘅
因為對方的安全感,讓她得到依靠=錢?
講真,佢地結婚竟然搵李施嬅做伴娘,我真係下咗一聲,不如洞房叫埋一齊3P 。搞到好似做 show 咁,成件事好膠。
死共狗
又係個啲死港女要活得比你好既心態
成班人都互滾其他人男友
澤仔唔知有咩感受
咪又係有錢就嫁,娛樂圈女都係咁現實
咁啱前幾日睇到bosco一篇訪問

人在脆弱時候,情感都想穩定下來,有個依靠,相反Bosco卻自認大細路,感情上未想泊岸:「結婚組家庭還未想到,無所謂,我未恨生小朋友,阿媽又不恨抱孫,隨緣吧!好多人覺得,結婚為了有下一代,其實我都喜歡小朋友,好得意,但未至於要擁有自己的小朋友,自己都是細路仔!」他也承認找女朋友也要考慮很多因素:「她要明白我的時間分配,工作霸佔我好多時間,若她趕生仔,我又不趕的話,大家心態不同,這些問題夠死啦!」
你又知冇3p?
雖然唔肯定胡囧同this咩原因散
但可能以前睇得多野蠻奶奶
硬係覺很佢地好襯
囧都第二胎了
澤囝仲掛住玩
但唔搵佢咪仲怪,唔通成班胡說八道個個都做,淨係叫佢唔做咩
咁佢年紀都唔細嘛
點只教你做回小孩咁簡單,係床上教埋你做醫生,護士,警察添
老婆唔係處
大佬佢幾多歲呀
係...應該似係bosco唔想結婚...而杏兒想結婚...所以傾唔掂
囧囧四十歲都嚟緊啦
唔搵人埋單又好似唐姨咁比人笑嫁唔出
男人到五十又可以搵個廿歲結婚
好難怪囧囧好心急喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞