汗斑有冇得搞

44 回覆
4 Like 0 Dislike
好啦 我去搵搵 唔該
睇左醫生?點搞?
之前睇醫生,開左幾支確膚靈比我,都有用
Lm,生係臉度,搽base會好好多,唔搽會比人問做咩粉底搽唔勻
因為細個打波成日用衫抹汗,大左玩海上活動個海又污穢,好似冇好過咁
Clear 藍色果隻 ,試下無壞
多謝哂巴打
我早幾日去左買
搽左幾次已經見效
不過我有啲嚴重 所以我會搽多幾次
好開心終於有枝藥膏咁work呀
誠意推薦呢枝賽樂惠皮膚軟膏
含ketoconazole (或類似成份)去頭皮洗頭水,薄薄搽係患處10分鐘,之後去沖涼涼走佢。
唔可以日日用,隔日用比較好因為會驚傷到皮膚。我用兩個星期後明顯好番好多

呢枝係邊度買 我上網有睇過呢枝野
我未試過用呢個ketoconazole成份既野
藥房,屈臣氏萬寧既藥房。
呢支搽完 唔會皮膚變粗 會滑啲 但最好唔好曬太陽 會2隻色俾人覺得有病
我好似3月中停左兩個禮拜 又發翻哂出黎
巴打想問你最後用咗邊隻最好
都係賽樂惠皮膚軟膏?
係!
thanks 聽日即刻去買
想問埋係咪好少藥房先有?
因為我上網搵好似搵唔到
同埋你會唔會有相(冇都唔緊要
巴打最後醫唔醫得好?我3-4月果陣睇皮膚科醫生,食完2星期藥無事,果陣生係面,依家雙手生到密密麻麻,想死,今次睇普通科醫生,話唔似汗斑,但照開咗一星期抗真菌藥同藥膏俾我
周圍都無
冇做運動一年就冇事自動好返
平時都係日常保養做下facial 咁
仲有少少印,不過冇曬太陽真係冇咁明顯,建議搽多d防曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞