家母浴缸當魚缸 養左七條魚

471 回覆
5576 Like 33 Dislike
貓貓好肥呀 正
有冇 link

個廣告......
我曾經用過一條大鯉魚,大約40公分長的大鯉魚。把它放到浴缸裏,裏面當然要盛滿水哈。然後我就跳入浴缸,哄騙自己分心,比如想像三個代表或者UFO 什麼的或者看JAVA編程提高什麼的,免得JJ勃起,然後將魚抓至自己的身前,把魚嘴托出水面,此時的魚會難過的張開嘴嬌喘連連,然後我就迅速的將未勃起的JJ塞入魚嘴裏,魚的嘴很有伸縮性,像YD一樣,所以,不同型號的JJ都可以放心,然後使勁往裏面塞,使魚嘴頂住JJ的根部,魚會把JJ當成一根毛毛蟲而本能的做出吞咽的動作,可是隨著JJ的迅速勃起,JJ會完全卡在魚的口中,並且會直插入魚腹中,鯉魚會不住的做出吞咽和吐的動作而且還會有全身的掙扎。但始終都不能掙脫卡在喉嚨中的JJ。然後直到射得一塌糊塗。     PS:JJ射精後會縮小,就能從魚嘴裏滑出了。鯉魚會繼續活下去,繼續為我服務。但是精液似乎是喂魚了,呵呵。        PS:差點忘了,我只用過鯉魚,鯉魚的嘴大嘛,別的魚是什麼效果就不清楚了,但我想最主要的是那魚可不能有牙呀!!!嘴裏和咽喉處都不能有。除非你的JJ夠強!!!!!! 有次愛好的可以用帶魚試試,我還曾經把電風扇的鐵扇葉取下來,再把電風扇的軸上纏上絨布,紮成一個球狀,然後把JJ貼近,接通電源,調整一下角度,JJ就能被電風扇軸的旋轉,帶動得甩動起來,還可以調整轉速,很爽的。不過一定要注意安全,無一定打飛機經驗的切勿效仿 ,讓JJ變成麻花就慘了 ,什麼時候你能把風扇調到最大檔然後你能堅持一個小時不射,你就牛X了
睇依個post真係令我大開眼界~~
屌,個fd痴撚左線,話張床辱買大左冇得退
https://lih.kg/1003199
好得意
Snake head
生魚 就咁用水養一星期都唔會死
不過如果擺落個盤度就小心啲 會跳哂出來 唔知飛左去邊
可能我見識少 但防水一般一做就做成個廁所 我真係未聽過淨係做浴缸/企缸個area 試諗下你做個防水層嗰陣會唔會專登度下尺要幾大area 而且如果真係唔係全個廁所都油防水 咁啲水咪又係照滲返落石屎層

利申:做左保養維修差唔多四年
我見到既盤就浴缸位同廁所地檯位未必用同一種防水塗層,試水要求都好似有唔同,浴缸位嚴格啲咁
可能間間發展商唔同

利申 番地盤但唔係做防水
( Show Blocked User - 司馬仲達 )
可能我嗰邊廢事煩所以統一用晒同一款料
D魚表示好噁心 要睇你沖涼痾屎
呢d魚見到都覺得唔好食 屌
見到都想嘔
浴缸實腥到仆街
我覺得我老母已經夠癲,原來仲有人癲得過我老母
你老母幾大?
隻腦肥嘟嘟!超可愛
佢一定心諗今晚飽啦,有咁多魚食
養浴缸都死(你偷偷地整死佢)會唔會係一個好辦法
岩呀 我都建議樓主咁做 有啲咩自然因素導致浴缸都係養唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞