[POR仔TO MAVS]NBA 2018-2019 regular season 討論區 (68)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
完全同意
屌你反而走去選城城 即係你都唔係睇戰績啦
Roy 2019
成場蝙蝠
西波龍收皮啦 咁廢唔怪得俾人串Barney
dlo竟然入唔到
字母有三分既話真係好恐怖
咁 Porzingis 到底係想留係 Mavs 定係打算簽 QO 然後走人?
lowry嗰種廢 憑咩入all star
造星?
stat+星味+戰績,正常都入到啦
正選後備
先發替補
應該係留
佢想NYK俾max 但球隊唔願意保證
Nyk係交易過程透露到 mav有信心留人先會trade
KP 幾時出到係咪冇人知?
我覺得正選後備是但一樣球迷要有絕對話事權,一係就好似tvb咁加個我最喜愛球員,最後冇正選冇後備但最多球迷票既球員入一個

rose
駁唔到
廢到仆街都入到
咁還番zaza一個正選先喇
After learning of the Lakers’ offers to the Pelicans, Lonzo Ball’s camp maintains that New Orleans isn’t the desired destination. Phoenix makes the most basketball sense if Ball were to be traded and according to two sources there is mutual interest.

勁喎
All star 又係呢幾個 悶
圍爐All Star
投票都冇用 最後都係圍爐揀人
好想AD去龍 AD黎可愛一定會留
KP今年係咪唔會出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞