海賊王真係越來越ON9,堂堂四皇居然...

139 回覆
336 Like 10 Dislike
最新一集931話情報:
羅出身北海對戰鬥服很瞭解
No.3 隱形黑的能力是隱身,是山治夢寐以求的能力
在城堡尋找歷史正文的羅賓被御庭番眾人發現
沙灘上喬巴等人發現了倒地的大媽,但大媽失憶了

唔睇到圖都唔敢相信,估唔到個情報居然係真...
屌又思食症又失憶症,修女張相爛咗又發癲,
咁嘅海賊團你同我講可以做到四皇?一早自毀咗啦。
屌你咁嘅劇情又真係冇人會估到嘅,ON9到咁點會估到你姐
所以唔好再話五皇路飛畀凱多秒殺好廢,同樣掉落海沖上岸,
大媽失憶,但路飛冇事

凱多一萬米跳樓,冇事,大媽蛋糕城冧樓就話要團滅
大媽廢撚到咁
一時就寫佢勁一時又寫佢廢,同germa66一樣,
完全唔知個定位想點
山治被變成人獸型的佩吉萬打飛,說有耐用性(情報師這句話較模糊,待核實)
佩吉萬看山治被打飛便以為他已倒下而大意,山治趁此給其頭上再加一擊.
佩吉萬啊的大叫一聲,山治的戰鬥場景就此結。。
柒治
。。。
弱智都做到4皇
到底幾時先可以比山治打番場好好睇睇既戰鬥...
對上一場已經係司法島
出惡魔風腳個兩集型到瀨哂屎!
cp9篇有冇10年前
睇到打贏明哥之後冇耐已經唔想睇
唔怪得路飛仲未死
原來再上面果啲都SET到咁戇鳩
尾田有糖尿病
糖尿病患者個腦諗野係古怪D
其實堂堂四皇
去人地個國家登島
竟然只係出一隻船就已經夠 on9
明知要登上瀑布頂
但又唔知上面有d 乜野埋伏又好乜都好
正常用下腦都會派隻船上去先
睇水防偷襲都要啦
屌,自己一隻船就咁上去
而一隻咁撚重既船 (連埋大媽) 可以俾人一腳踢反
唉是撚但喇
呢套野講用腦真係多撚餘
尾田冇耐前講過
如果有人估到劇情,佢就會改

我屌你老母呢啲係乜撚野理由?
改劇情唔係因為想更加好,而係因為有人估到。我屌你老母你做乜撚野創作呀?你係咪戇撚鳩嫁
大媽正式加入路飛海賊團
可以同凱多決戰了
而且都係柒格局
冇可能打大佬
最多洗下蝦毛仔
然後又俾人打爆廢武功

逃跑,鎖血,山治又柒

op 三元素
堂堂四皇團
成船都冇人用見聞色
飛到埋呢先發現到
一入和之國就有班友長期喺度吹奏話和之國篇係兩年後最好定乜,
事實只係因為大媽篇太柒,先會有人覺得和之國開頭係好睇,

因為對比其他篇章嘅開頭,包括大媽篇,
和之國個開頭其實係OP咁多篇入面最冇劇情嘅一篇。
簡單的問題,浦島去咗邊?佢對故事有咩用?一開頭隻八爪魚又去咗邊?

經過今集之後,睇下仲有冇人吹奏和之國,
今集完全有大媽篇「路飛VS山治」嗰集嘅感覺,嗰種篇章開始崩盤,
劇情向住一個不知所謂嘅發展方向嘅感覺。
條友開始走火入魔
屌你老母失憶都玩埋
講真快啲求撚柒其完咗佢算啦
而家完都仲可以叫自己做新作
而家搞吓搞吓好撚似死神後期啲劇情咁
格硬作到你估唔到就算
遲早爛尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞