Google camera夜拍完全係屈機

330 回覆
924 Like 24 Dislike
影完相變左綠色點解決?
用suggested version會好啲
我用nokia version, 用到night ...
冇hang 機...

利申, 小米mix3, 唔係max3 呀
Huawei better
未搵到華為版, 我朋友部mate 20安唔到我個version, 閃走個app 既
如果你唔介意屏佔比嘅話 pixel 2正呀
其實上網睇評測速度同pixel 3都差唔多
仲要已經有埋night sights功能
down mod版相機相簿app可以有埋topshot同埋super res zoom
反而lite用中階u 速度上可能仲慢過2
2重要出咗成年幾 有咩bug都fix曬
多謝絲打分享

我見 amazon 訂仲平過 hk price 啲價

amazon 訂返來有無分別?
apple表示自己都無辦法
iPhone解鎖 icloud

你自己加個官方後門落去只會增加風險 仲要唔洗拎到你部機駁線去做野 只要有網絡就可以遙距控制 用戶唔知情既情況下 係相當恐佈既事

tesla我唔知咩事啦 無mon電動車新聞

你用note7黎做例子 會唔會膠得可以...電池設計問題 你就算遙距熄9左用戶部機 都係隨時爆既炸彈 lock黎有乜用
Pixel狗先係考古 就黎出855 仲出845仲要降頻
又學iPhone 整粒security chip
條link入面 download第一行嗰度

Pixel 3 夜拍都係同樣冇得輸
原相直出冇edit
一係試下google "電話model" google camera
建議入xda嘅link會好啲
比人秒左
amazon都係外國d舖頭 post上去
你要自己對下間野啲評語決定
原來自己睇錯
平嗰啲係整修品

應該都係 ssp 平啲
帶得腳架就唔會用手機啦
直接拉好多noise
本身手機影出黎既raw DR 唔大, 一拉光大把noise
night sight 係靠合相增大吸光量,唔係就咁拉
就係無得喺 google play 裝先要搵 apk 咋嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞