[flover] fromis_9 討論區(19) 現在就約定 寶貴地珍藏 會以fromis_9的flover成長!

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
正喎~~ 不過冇左原祖camping
https://www.youtube.com/watch?v=cnIW1QeVZU4
Cute到無人有蝦翁同化埋

勁正

正在喝酸奶的可愛荷包
我綸B

好想RomSae做我家姐俾佢瘋狂關心
最近fromis都冇乜影咁 vlive都開得冇咁密
同埋IZONE話4月comeback
fromis都而家都冇消息可能要5,6月先comeback
星期六有vlive睇
我近排補緊啲舊綜藝 今日岩岩睇哂fromis room我覺得套野好圈飯尤其係G1 可以用fromis room推人入坑

btw我睇完先知佢地好多都做過練習生原本以為淨係得瑞淵G1做過 佢地連個人維基都冇 想知道佢地偶校前既資料都唔知係邊到揾
希望揀到個靚期CB 好似CLC咁 不過我覺得新團 (而且無乜活動黎講) 4-5個月就好應該要CB一次 半年都有啲耐
希望佢地下次CB有首好歌爆得起雖然同其他新人比 mnet已經錫到佢地燶 但IZONE咁爆 又有其他公司既新團 都唔知佢地黎緊會點
現實啲講 唔會同izone itzy果啲比到架啦 人氣應該大概係OMG lovelyz loona MML 咁上下 但人地係細公司 點都有耐性啲 mnet就。。。
我都覺得會keep住係二線既 但最大擔憂就係izone都係mnet既驚fromis俾人冷落姐
藍臉上一上水 最近心情都係好亂
無乜野停一停唔上水住

深愛巴 夾夾時間 睇你幾時得.你再呼叫我
九十線女團呀
唔一定要上一線既
做九線女團都有九線既好處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞