住公屋開林寶

564 回覆
12 Like 109 Dislike
【星島日報報道】旺角發生交通意外,一輛林寶堅尼「細牛」超跑疑收掣不及撞及一輛本田Freed,繼而失控撞向石壆,車頭嚴重損毀。事故中4人受傷,警方正調查事故原因。
  事發在晚上9時許,一輛黑色林寶堅尼Gallardo Coupe超級跑車(俗稱細牛)沿旺角道向大角嘴方向行駛,駛至通菜街時疑收掣不及,與一輛本田Freed相撞。「細牛」其後失控撞向路中石壆,車頭嚴重凹陷損毀,車內安全氣袋彈出。
「細牛」男司機、Freed司機及車上兩名乘客均受傷,救護員接報趕至現場,將他們送院治理。警方正調查意外原因。
  根據運輸署資料顯示,涉事的Gallardo Coupe超級跑車於2009年出廠,當時車價逾360萬元,登記車主為姓李的男子,登記地址為天水圍天逸邨

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/360%E8%90%AC%E6%9E%97%E5%AF%B6%E5%A0%85%E5%B0%BC%E6%92%BCfreed-4%E4%BA%BA%E5%8F%97%E5%82%B7-144000234.html
呃公屋
呢啲有冇得襯佢病攞佢命收番間屋

一名女子陪同傷者送院

一名女子陪同傷者送院

一名女子陪同傷者送院

趕住去醫院含有錢仔條撚
條女正撚到,鋼水堅撚到

求撚其去屋邨停車場乜野豪車都有啦!我唔明公屋做乜鳩要起埋停車場。搵食車就話啫,全撚部寳馬ben屎

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/01/30/021827_927a22225100065e9f95c6460549e85b.jpg[img]

趕住去醫院含有錢仔條撚

鳩影都影到幾靚
真人應該

好似幾粉嫩白淨

一名女子陪同傷者送院

趕住去醫院含有錢仔條撚

唉,岩岩買左幾日咋

一名女子陪同傷者送院

趕住去醫院含有錢仔條撚

唉,岩岩買左幾日咋

屌,我認我好撚葡萄
投資仔? 推到你仆街
又係啲基金佬
佢FB有哂條女啲相,係咪整容西?
又有身高又靚仔又有錢又有自信又有女

推撚到佢仆街
揸呀,開乜撚呀
會唔會撞完沒錢整
死mk
渣架细牛
先車得件咁嘅質素mk女
你渣番dc2啦
又有身高又靚仔又有錢又有自信又有女

推撚到佢仆街

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞