netfix 雨傘學院

206 回覆
60 Like 9 Dislike
慘還慘
佢做既野依然係尻
岩岩睇完 但我完全唔知睇左乜撚野呢套野d能力係號碼越後越勁
點解冇其他個幾個 天降bb 出現?
1號根本世界末日戰犯
明明7號仲未發癲可以正常溝通 俾返啲家庭溫暖同歉意佢咪有得BBQ大團圓結局
條友就假擁抱困撚住人導致能力暴走
其實個老豆根本最撚鍚7號
對老豆意義重大嘅小提琴送俾7號 書又有揭開睇下留底俾佢嘅message
反觀1號啲信開都冇開過

套野最鐘意mum 又靚又可愛
屌你還我mum呀
一號既特殊能力其實係乜
Super Strength
因為My Chemical Romance
戲入面完全體現唔到

最初同Hazel打我以為佢會秒殺Hazel 點知
第一次出任務掟人出銀行
Hazel and Cha Cha buff咗好多
misfits nathanjustin min同5都好好j
睇仔同聽soundtrack
好認同巴打話睇到最後真係會屌出黎
真係好撚on9
1號最撚on9, 乜都唔理就立即困住個妹
睇到最後真係好撚憎佢
有啲唔明點解No.5 穿越時空
佢由未來飛番過去
咁過去既No.5會去左邊?
唔係應該每個時空都有個No.5既咩
佢應該唔係用多元宇宙概念,而係用線性時空
仲有on screen The Boy每次去嘅時間當時都係冇佢喺度
出任務就唔知,不過佢應該冇同自己接觸(假如嗰個時代佢存在)
岩岩睇完10集 對robert sheehan好失望 Number 4呢個角色既演繹同十年前misfits既Nathan完全一樣 重要連能力都一鳩樣 除左冇曬英國口音 佢呢十年黎做過d乜撚野 點解重要接一個曾經做過既角色
ellen page覺醒前個樣成個男人咁
感覺比其他人老好多歲

覺醒之後又成個 eva green咁

成套戲最得人鐘意都係no.5
其他人都好fuck up
其實佢地d異能好廢下

個兩個特攻冇異能 都可以抽贏曬佢地
其實三號可唔可以話「我聽到個謠言呢 就係我一定會打贏你/我識噴死光/我刀槍不入」
既然可以修改現實
真接預言/強化自己唔得咩
甚至係直接話唔存在世界末日
睇完了正啊
最愛 4號仔同Ben Ben
最尾carry好型啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞