[NS] [PKM] LPLE討論區 #32 打爆隻垃圾驚未

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
Pom post各位有冇興趣每日都諗個
有關pim嘅話題出黎?
呢個已經唔係有冇嘢好討論嘅問題,係隻game耐玩程度嘅問題
仲可以開到32
其實以前pkm post有冇試過斷過
以我所知有
我都係Gen7先入黎
都係新人嚟
再講下手機game長講長有
手機方便固然係一個重要因素,我都覺得pkm同手機某程度上係好夾(只可惜佢俾Niantic出咗隻GO )
不過重點係呢個年代整隻game冇update都幾難玩得耐

舉例講隻八方旅人係好玩仲要賣得好好,但玩完無奈都要放埋一邊
而隻splatoon2我仲玩緊
好遊戲唔一定要咁耐玩,不過我相信官方同fans都想pkm可以玩耐啲
環境唔多變都係pkm呢幾年其中一個問題
呢個可以話係3DS未必容許佢做太多調整
但願Switch有多啲變化
如果轉咗平台都唔認真檢討嘅話真係字面上意思嘅「pkm已死」

只係呢幾年對GF嘅期望其實都跌咗好多
佢出隻LPLE係可以理解到佢哋想點,但唔會覺得係設計得好好囉
戰鬥開拓區復活我一定日日拎黎打
想問下尼多朗(普特球種A)同尼多蘭(夢特球種B)生強
會唔會生到球種A夢特出黎?
我都係新人

打晒飛機
冇期待 就冇失望 由oras鬧到而家 GF唔改都吹佢唔漲
唔夠,咁即係生唔生到
唔得咁咪要直捉先有夢特球種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞