中大討論區第三十八回之索尼婭食芝士腸

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
前二日做到爆埋肝
一邊問人有無source 一邊被人問source
fn要交rj
叫我寫文慘過食屎
話時話已經好耐無寫過文
對上一次係Major fyp
"啲女人呢 就好撚古惑嘅"
Ching 去邊度英國邊度exchange先?
Leeds 呀
咁早
唔會。而且比其他U要更多cred先可以declare一個major,同埋代價係好難Double-Major。
好多人會係year 1 drop 自己major ,打算transit 科,通常失敗會讀埋去有個minor ,minor 通18credit 一個sem 的限制,只要chur 讀,其實唔讀。Cu engine 同UST 唔通,唔會不斷向fm 灌輸用free credit 讀多個minor
u core+major 距離123 cred仲差好遠
用埋free elective都夠minor 一個科拉
chur 讀咪double triple minor
一個學年最多39credit,一般畢業要求123 credit ,年年讀夠39 credit ,唔洗爆credit ,可以讀到一個30 credit minor 有突,甚至ibba second degree
其實都要睇咩major嘅,同埋想minor乜嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞