科大討論區 (24) - 熱烈地彈琴 熱烈地waitlist

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
到時相認ok?
好想叫prof加位
你未reg到?
Swap唔走去晏就堂
Sit 晏就堂啦 舊年form
好想叫prof加位
你未reg到?
Swap唔走去晏就堂
Sit 晏就堂啦 舊年form grp 都cross section
望撚住條wait list 冇短過我唔撚知可以做咩,就黎開sem 都要擔心冇書讀 其實reg 科個機制可唔可以整好少少,等junior year 嘅人同senior 有同等機會reg 科呢
junior同senior有同等reg科機會?
但係的確senior 早reg科需求大啲喎
讀唔到require course就要defer
junior遲早會變senior
一樣會享用到個benefit㗎
Comp machine learning 明明加咗位但waitlist冇郁過
想請教下hall簽咗訪客入唔簽走咁屈蛇有咩後果
今個sem 24 credits 做helper 做research
有無人覺得讀大學仲辛苦過dse
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞