科大討論區 (24) - 熱烈地彈琴 熱烈地waitlist

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
Yes
如果你對以上兩項唔抗拒
我會覺得programming係必須

利申:極抗拒
HKU應該econ同fina既比例正常番
我地即international econ分左2個
In trade + in fin

聽講 In fin 個prof 教得唔好,所以無揀
HKU E&F 各自都係major
UST ECOF 入面,econ fina 比例同個名一樣
但咁講既話揀BBA E&F仲好?
神科光環+econ係讀micro macro theory,內容比較深入
HKU應該econ同fina既比例正常番
HKU E&F 各自都係major
UST ECOF 入面,econ fina 比例同個名一樣
但咁講既話揀BBA E&F仲好?
神科光環+ecof係讀micro macro theory,內容比較深入
isom2010 swap排第9有冇機
唔洗太多數但係科大都要自己額外讀
因為個課程要讀既數係勁少
唔該曬巴打 希望快啲搵到自己對邊方面有興趣
IS2010 係sbm core 入面最難swap
開左sem都可能有嘅
3123 好似cover左唔少,不過唔sure
但聽聞david cook好grade既
Monetary 反而3143 好多,3123 同你地差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞