[工程狗] 2019 見習工程師 搵工情報區 #4

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
聽講好廢
政府grad e d 經驗出面受唔受
好驚入左去出黎當0經驗
唔受。
事實上政府grad e 10個有9個咩都唔識, 之前second 黎既果的牛奶仔, 做左兩年好似岩岩番工咁, 完全無engineering knowledge, 重要唔肯ot。不過有得直升做呀sir
巴打係做判頭?
乾收銀
好多hr唔撚知
你自己係cover提下佢你行到scheme好d
拎齊offer再上黎問都未遲,努力in咗先
Arup MEP LM
睇你attach緊咩部門啫,同埋真係想學既話政府工程野多到你學唔晒,好少可一個training programme可以學到從設計,建造,t and c,保養維修到加改。只不過因為太free無人逼trainee學野所以大部份人train完後都係樣樣得半桶水
Aecom 今朝出左2nd round
Field ?
想知咩field+1
有無人有報禮頓?啱啱打電話約gp in
想知AECOM geotech出咗未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞