BioHazard 2 Remark 集中討論區

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
你係淘寶買左?
屌 冇左槍鋪爆玻璃 藍球場開門 巴士踩爆頭果段
咁係你想你對嗰一隻遊戲期望啫
正如我有打BF5但係我唔會將個期望放落一個單人遊戲度
因為根本係兩回事 冇得咁比較
咁我咪等到正日出,個價又合理後先買ok?
得啦我好酸啦要出年先買,我係遊戲界初哥
大佬你好撚醒啦滿意未
根本無人理你幾時買
係你屌鳩人肯食炒價早過發售日買game
係你唔滿意人,唔係我地唔滿意你
賣BIOHAZARD RESIDENT EVIL 2,Tom Clancy’s The Division 2,Devil May Cry 5 三合一code, 有意TG@ LFCGoldChildBB
好地地嘈乜鬼
OK you win.
原來叫人唔好俾人fake邊到有貨
叫人唔好心急食炒價係潑人冷水
掃人興,我真係遊戲界初哥
你果啲係屌,唔係叫,你自己睇清楚你個語氣先啦
sorry用語不當令大家誤會
罵戰登
有咩好嘈
食得起炒價咪買羅 買咗唔會後悔就得
使鬼理人點講 任何人既道理都話自己岩架啦
無悔咪得羅 做好心提咗咪夠羅 唔使理人地點睇 唔影響人無野架

唔喺我,上網搵到圖,聽日肯定有
似乎係你笑鳩我多過我笑鳩人
我個post原意只係出於疑問
如果語氣差有誤會我已經sorry咗

但你又話我出年先買又話我酸又話我初哥又話我掃興又話使撚我教,我唔知得罪定講中你d咩要係咁插我,ok you win twice,你唔使再回post,大家都唔好阻其他人講隻game
ok?
頭先問咗屋企附近間 game 鋪都係話聽日
唔係企硬正日都算係咁喎
聽日一開鋪即
隻驚賣400幾 你老母出500 以為好多呀?
上網偷圖扮自己 , 一睇就知鬼佬手啦屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞