[四千元派錢]張建宗:一度考慮設網上交表,但設計系統可能要18個月

352 回覆
9 Like 741 Dislike
人地做記者咁多突發都識plan 一個月內要做乜
佢講左咁閪耐都唔識叫人整定
灣仔個班廢老
你出1億一個星期搞掂....排隊整既人由香港排到去深圳
hk no it
唉...真係屌你老母
淨係派嗰$4000都搞咁撚多野出嚟
18個月.... 創科...簡直笑話
淨係簡簡單單睇吓隔離點做...咁都做唔到

睇住香港咁樣沉淪落去

奶共嘅奶共
上位攞着數面都唔紅
冇一個係真心為香港人服務
重話公僕...
你要知道政府只請精蟲
由精蟲到做好只需18 個月已經係超英趕美
係抵死嘅,一班廢老選埋晒啲垃圾出黎
垃圾又請埋啲垃圾,最後搞到派錢變乞錢咁
都係自己攞黎
宜家係咪識行識走都可以做官
幾時去見老毛
講話用google form果個都唔知話唔話你on9好
搞到我都索性畀區議員幫手登記算
唔使印仲集體交form
大陰謀
又一大班選民登記出事
搵GOOGLE管理香港創科局算吧啦
創科局既存在原來咁低效到要 18 個月先整到個網上交表比人

啲錢比連登仔整唔洗一日整好比你啦
最難係access 唔同department 嘅db
500億創科局
搵個中學生一路學一路寫唔洗半一年都整到啦
一個字"廢"
18個月真係吹大左
我當你計埋招標 點撚樣18個月
2個月招標
2個月傾spec
1個月dev
2個月uat
加埋都係7個月
就算係做18個月,派4000都已經係一年之前既事...
嗰下就決定用system攪,跟本就岩岩好。好明顯就係一路以黎都無諗過呢樣野..
求其搵個中學ict嘅sba project 都複雜過呢舊野
一年半 新iphone 都出啦屌 交張表另喎,家研發緊諗力交表,腦電波?黎正都鳩黎,不如話18年啦
create table hongkongnoit (name varchar(20), id varchar(10))
利申:冇讀書
唔洗行同走,有呼吸都請,植物人可以試試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞