有無人試過係香港賣野去stockx?

16 回覆
0 Like 0 Dislike
香港寄去美國洗唔洗收稅 大約收幾多?
有無限時幾耐寄到?
賣唔到架喎
1)唔冼
2)佢收你9%+paypal食你3%+1usd=7.6+ 30usd(ups)

限2個工作天call ups上門收 or 去門市
之後你已經可以等收$
ups會同你報關

第一份paper->第一張print 放鞋盒入面,第二張print 兩張比UPS
第二份報關paper-> print頭三張比ups

理論上要有外盒包裝,再係鞋盒上放啪啪紙
但我見過有人鞋盒入膠袋,就禁寄
賣LV果D萬幾蚊個都唔洗收?
開acc吧
佢賣之前計好曬

但你要分 二手用過,定全新
全新
見過SELL ARK仲好價過米蘭站
我諗運費都係5-600
淨係驚佢收稅再收我幾千蚊
如果淨係計果D手續費都OK
ask系d人叫想賣幾多
sell先係有幾多買家

你開戶,按sell now
sure賣之前,會計好有幾多usd

你1usd*7.6=hkd
開左了
之前買過野
不過個買家PASS唔到退返錢
都係睇清楚先賣
都驚比人打回頭
已經唔賣得
Sorry about that, but right now this product isn't available in your country. Keep an eye on the StockX blog and newsletter for international updates! If you have any questions please email support@stockx.com.
鞋得
Supreme/bag之類唔得
要print出嚟既野係咪stockx會Email比曬你
yes
or上佢web
你sell個item有得 print

第一份 print 1式2份
第二份 print 頭1-3頁
記得入箱
有fd奶野
蝕88usd
yes
paypal約7.6hkd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞