有人好愛松井珠理奈(53): 松村香織17歲(13回目)生日快樂 + 2月5日卒con

1001 回覆
4 Like 13 Dislike
係呀所以我會block左樓樓上個位衰撚過智障咁既路人先

優奈
呢兩年儲落重新出發既信心,又要重新嚟過,唉
湯渣幾時先肯同珠結婚
個問題連單眼佬都知,營運點會唔知但始終唔想放棄珠呢個握手必爆,總選有二十萬票既金蛋
加埋48已經今非昔比,要再出一個同樣吸金力既mb基本冇可能

但係將所有風險都擺哂係同一個籃,唔分散投資
一爆就好大鑊
阿玲走,ske即沉,珠把口就話唔玩akb要ske一本
但事實有眼睇根本冇起色
係yunana走出黎救全家
難得有隻優質股但係又唔理
繼續食老本死攬珠

Ske single排位好睇握手好唔好,岩岩睇過上單yunana握手第10,綾巴好似14,5
對比今單yunana排位15,綾巴14
このジャケットの立ち位置から見ると…
序列は
松井珠理奈、須田亜香里、惣田紗莉渚、古畑奈和、大場美奈、菅原茉椰、熊崎晴香、高柳明音、佐藤佳穂、江籠裕奈、日高優月、末永桜花、鎌田菜月、北川綾巴、小畑優奈、竹内彩姫、荒井優希
って並びになってるのかと思います。

雖然難接受但排得後又唔完全係冇得解釋。

不過呢到又引申左成日俾人講既問題
應唔應該以握手至上主義作爲選拔原則
如果唔應該,佢兩個絕對可以有更好既企位
但事實營運而家就係用緊呢個原則
佢走真係唔單止對SKE衝擊,但全g都有影響,顯示左分團除左本身原生果個頂點之外根本無一個後輩可以上到位既事實,招幾多期都係純粹搵握手工
其實諗下本家到分團都係
要即時有多個出黎唔係咁易 點都要養出黎架啦
係SKE死都係世界冠軍
紅字係之前downtown dx搞左個咩珠總選自爆真相
話佢幾日冇訓覺,好大壓力先會咁
好似係上年10-12月左右既

綠字咪而家隻single,雖然個個都叫飯stand by u
但珠講出黎特別嘔心,自己做過咩就一句不提就要人stand by u同耶撚既不要問只要信冇咩分別
新單應該都近、可能傾唔掂ゆな先反枱走人
本家用左幾耐時間先完全換到次世代出來唔再多講啦
3個分團之中 (NGT同STU唔計因為而家仲係好新)
其實得SKE係唯一一個最齊章可以ready咁換到成堆次世代出來
i.e. 6期/D1帶隊做奶媽 7D2若手top 8期同9期後補
咁9成都係珠C了
其實係有高質囡
不過營運死都唔推出來
你睇下我樺乃
如果你唔睇開Zero Position都唔知佢咁唱得啦
你又點會估到佢咁勁拎埋歌唱第一
問題又係營運從來冇諗住推
仲有8期
講下講下已經入左團2年多
咪又係一個都唔肯推
呢個法則從來有變過咩
換完C換黎只會係更大既報復
你要長命就安心做你既洗腳啦
nmb/hkt?
今次真打沉哂大家對未來既信心同希望
如果係須田c呢?
睇左咁多年都化哂
但又自虐咁繼續追落去/繼續屌
yunana咁細粒仲要企後排
睇黎真係似新單傾唔掂數
不過原來3月底走
好急 應該冇任何畢業特別安排啦 con呀,畢業單之類
HKT個C位會loop我覺得發展得算平均
須田鳥姐呢d定晒型既角色 又有一定人氣求其比個位佢就算架啦,做C一定係有gimmick或大將之類啦
不過講到尾都係賣握手je 最衰又唔可以好似總選單咁亂出都過百萬包底可以試野
nmb到家陣仲係一期生/3期生做c
d1同d2走淨6個
話就話換5期/d3上黎
但都係企緊2/3排

如果係講世代交替我可以話你知等多最少3年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞