有人好愛松井珠理奈(53): 松村香織17歲(13回目)生日快樂 + 2月5日卒con

1001 回覆
4 Like 13 Dislike
幾時到珠走
接班人都唔知走左幾多個
再戰十年,要等愛李個女黎整走佢
所有野都冇K巴留言好睇
好撚灰,雖然啲人來來去去其實預左,但呢個真係最有前途咁樣走左真係無話可說,鬍鬚佬繼續攬住你珠過世啦
yunana真係太意外
而家都未接受到
雖然唔係推佢
唔鐘意咪block
C3見到佢都唔知講咩好
呀巨巨成日中公演
阿寶出動左N次啦
差唔多每一期都有人做禾珠犧牲品
係將要蝕之前止賺離場je
世一已經回復100%戰力冇得鬥
小火田做咩走
成日話akb too big to fail唔斷得百萬,好多野唔變得,我明
但ske係今個冇珠既夏天同yunana個兩隻single已經證明左我地冇珠都唔會死even銷量/士氣仲好左
我地係有本錢,機會去變。

但營運最後都係要攬珠,明明總選搞左壇咁既野出黎做臭哂ske個名,結果係當冇事發生仲要大話cum大話,上番組講大話之餘出多套documentary幫佢洗白仲要做返center,いきなりパンチライン話哂都十周年俾你做返都算喇,下隻又係你仲叫人stand by you咁嘔心都講得出

連Yunana都絕望到要走,對其他aim center既mb都幾大影響,認清事實一日有珠係度都要俾佢踩住。

我明要營運放棄一個投資左十年,放左無限資源既mb係冇可能既事但佢都到左頂,讓個center位出黎俾人上唔得咩?佢企其他位其實冇問題架。
而且總選完之後我覺得珠只係一個零/負增長既product
何必再擺資源落去放棄其他潛力股。

Yunana走固然傷心但我更嬲營運明明有機會變都唔變。
到最後ske同珠攬住一齊死先變就太遲喇
其實上次中已經係兩個月前,都唔算成日
其實16年果時SKE已經頹過一次
果時係個鳩個都覺得SKE就來玩完
係17年換左ゆなな之後同埋其他mb既努力SKE先叫做起死回生咁復活
SKE衰d咩跟本由外人到mb自己都好明白呢一點

ゆなな同08
一個就好想SKE有全新面貌唔再有以前既風格
一個就係你珠「休養」緊果時揹起哂成個Team S
兩個上年暑假果時都仲好地地
你珠一「復出」之後佢兩個d工作就激減
新單仲一齊企最後排
營運要選擇咁樣玩仲可以點
呢個營運真係世界級
係可以令MEMBER絕望既營運
少睇其他團,唔知其他團有冇呢啲C位經驗者係無犯錯既情況下畀人踢落第三排?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞