真。究極 2019 MT / GT 討論區 6

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
其實hkjc gt 人工點

2x k
如果3大 cgpa 過3.5 大把更好既選擇

property 有冇話請開咩人

上年嗰個讀archi
收到nestle嘅 first round selection

1600 個人爭6個位
收到nestle嘅 first round selection

Same

1600 個人爭6個位

盡力啦

1600 個人爭6個位

1600 個人爭6個位

1600 個人爭6個位

我都收到 1600人

我到底報嚟做咩

我都收到 1600人

我到底報嚟做咩

見到 1600已經頹左

我都收到 1600人

我到底報嚟做咩

見到 1600已經頹左

1600 算得係咩

我都收到 1600人

我到底報嚟做咩

見到 1600已經頹左

1600 算得係咩

最後果段

阿媽係女人
我都收到 1600人

我到底報嚟做咩

見到 1600已經頹左

1600 算得係咩

小心d啊陣間d狗又會出嚟護航咬人
我都收到 1600人

我到底報嚟做咩

見到 1600已經頹左

1600 算得係咩

好直接有啲串
hkbn人工高唔高
見到 1600已經頹左

1600 算得係咩

好直接有啲串
hkbn人工高唔高

Old news is so 第一年出嗰陣offer 24k
有冇人收到icbca offer 好心急
今日去完L’Oréal inspiration day

如何
求救 有冇人都係原本聽日ubs ac但被cancel🙂🙂🙂 我好希望佢係詐騙電話

ching係grad program?
咩dept?

Technology grad program
Damnnnn wasted my prep time🙂🙂 i was browsing ubs s site when they called me

Tragiccccc

嚟緊tech grad 7月開工
有冇人收到icbca offer 好心急

你幾時做ac
唉nestle都無apt test....

如何

唔知
1600 算得係咩

好直接有啲串
hkbn人工高唔高

Old news is so 第一年出嗰陣offer 24k

得18k咋
完左program先24k

如何

唔知

知唔知揀幾多入final in
有冇人apply 左nestle mt?send 左application冇回音
有冇人apply 左nestle mt?send 左application冇回音

兩個鐘前出左first round
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞