真。究極 2019 MT / GT 討論區 6

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
黎到一月頭二月尾 都接近已成定局
黎到一月頭二月尾 都接近已成定局

唔好咁啦,仲有好多岩岩先開始做test同interview
收到Hase CMB offer
立下眼都見到十幾人著老西考

有無人可以分享下考咗啲咩 禮拜四考

作文,中文500字,英文600字

btw 佢中文果張答題紙 應該係由右向左寫 定係左向右寫

作文,中文500字,英文600字

btw 佢中文果張答題紙 應該係由右向左寫 定係左向右寫

右寫到左

老西是必須吧

點解可以星期四既 hr答我得今日
有冇ching係Swire AC之後有消息?

+1! 想知final interview出了未!

HKJC part B 個 test 簡單到令人好恐懼

好淆 係咪2parts都叫你簡describe yourself
驚睇錯

改咗時間 禮拜四係make up session~

改咗時間 禮拜四係make up session~

早知chur hr比我轉 搞到勁趕

有無人Unilever customer development 收到下round discovery centre了

想相認

想相認

有中英題目?

想相認

有中英題目?

最後一個sem要拉都幾辛苦

最少你有方向努力 有好多人3.2以上都未必入到HSBC AC 加油

我同你個case 都一樣 加油!
有冇ching係Swire AC之後有消息?

你有消息?
想相認

有中英題目?

有中英題目?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞