真。究極 2019 MT / GT 討論區 6

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
邊到搵hkjc 個behavioral score id
都冇send過比我。。

你應該唔會拎到offer

唔覺喎

請問有冇人完成左hkjc online partB
個error問題搞掂未

用chrome都係error

Aiya 唔好放棄呀! 你睇下你school咩情況啦 同program advisor傾下睇下有冇咩辦法waive走d爛grade 科 放棄左就冇架啦💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️
下點會呀,你online test鳩做?

連online test都無
明明成份app form係認真寫
不過我有fd都係咁

請問有冇人完成左hkjc online partB
個error問題搞掂未

用chrome都係error

Refresh多幾次就得嫁啦 完成左

Aiya 唔好放棄呀! 你睇下你school咩情況啦 同program advisor傾下睇下有冇咩辦法waive走d爛grade 科 放棄左就冇架啦💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

唔好放棄
邊到搵hkjc 個behavioral score id
都冇send過比我。。

你應該唔會拎到offer

會收到架咩

同prof求分啦 講到自己有幾慘 一定要過3.2咁
再加埋如果你有比心機讀嗰科 啲prof見到你有心 基本上都會鬆手啲

同prof求分啦 講到自己有幾慘 一定要過3.2咁
再加埋如果你有比心機讀嗰科 啲prof見到你有心 基本上都會鬆手啲

連online test都無
明明成份app form係認真寫
不過我有fd都係咁

朋友收到hsbc mt offer

咩dept,講講得唔得?

要問問 因為我都唔知

要問問 因為我都唔知

謝謝你啊
有無其他人都係聽日去hktdc個written test?
有無其他人都係聽日去hktdc個written test?

仲以為你爭0.x

掂啦,All in 讀書走少啲堂摺多啲拉就得嘅
等你係LinkedIn intro 寫 2019 HSBC Management Associate嘅一日

仲以為你爭0.x

等你係LinkedIn intro 寫 2019 HSBC Management Associate嘅一日

仲以為你爭0.x

有offer已經好有優勢 睇你差幾多 3.15以下就算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞