你哋個強積金呢一年蝕緊幾錢?

377 回覆
40 Like 6 Dislike
高位計萬幾
公務員?夠三年供多d?

公務員?夠三年供多d

公務員?夠三年供多d

之前creditcheck 你怕唔怕?

creditcheck 同環聯係有合作關係喎, 環聯係得悉同意佢拎啲 data, 即係至少環聯都信得過佢先

planto 就所有銀行都同佢劃清界線, 表明冇受權佢咁做, 叫大家小心

劃清界線,又可以俾個app攞到data

佢就好似outlook果啲中間人程式
你俾username password 佢 佢就連返相對應server 套資料

但因為呢個app出咗咩事 銀行就唔會負責

公務員?夠三年供多d

唔講都睇唔到
呢個咩app尼?btw 永明咁撚勁既

Planto

要比 MPF account 個 ID 同 Password 佢?
驚唔驚有問題?

個app要提供銀行登入既名同pw
安唔安全架?
但為何一定要keep住個hsnc户口

因為公司強姦金係匯豐

里排大貓 成日有超市禮券送, 好過咩都無

轉強積金過去就送?
HSBC市佔最高
人唔笑狗都吠
HSBC市佔最高
人唔笑狗都吠

唔係咩?

永明打手

永明打手

其實點解post親永明就比人話係打手

同上年差唔多

同上年差唔多

同期恆指18-19年跌5000點,揸重中港恆指都可以同上年差唔多,呢兩隻抗跌力幾好
呢個post廣告味濃
冇大行授權既app小心奶野

仆街啦,我貪幾正入哂D銀行老強資料入去wo..不過放心我負資產

啱啱睇到呢個post裝左,我見間野個郵寄地址係hku, 應該唔使太擔心

真係天真
先唔好講佢信唔信得過,如果佢中咗網絡攻擊就收晒皮
經過國泰洩露個人資料單嘢,香港人仲係學唔精,國泰咁大間公司都中招啦
想知幾時轉,呢加個市妹下妹下唔知想點

貿易戰之前轉左6成保守 輸少好多,幾時轉番做其他
仆街啦,我貪幾正入哂D銀行老強資料入去wo..不過放心我負資產

啱啱睇到呢個post裝左,我見間野個郵寄地址係hku, 應該唔使太擔心

真係天真
經過國泰洩露個人資料單嘢,香港人仲係學唔精,國泰咁大間公司都中招啦

hacker可以直入你網上銀行ac
all in 股票基金,冇咗成皮幾野

all in 股票基金先無皮幾野咁少?
all in 股票基金,冇咗成皮幾野

all in 股票基金先無皮幾野咁少?

窮L户口少錢

真係天真

hacker可以直入你網上銀行ac

連mpf好啦
銀行真係不了
因為公司強姦金係匯豐

轉強積金過去就送?

生日月 就有機會送100, 平時有road show 係你屋企附近 又有機會送50。 新年利是封就基本,暫時係咁多。

轉強積金過去就送?

生日月 就有機會送100, 平時有road show 係你屋企附近 又有機會送50。 新年利是封就基本,暫時係咁多。

真係未見過有銀行MPF roadshow
轉強積金過去就送?

今日 tko 已經有 大貓, 朋友已拎

今日 tko 已經有 大貓, 朋友已拎

有冇基金巴打分享其他銀行有乜offer
咁耐以黎供左20萬
賺緊3萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞