曾蔭權出獄第一句講:「前特首梁振英是我在獄中時內心的怨恨及憤怒」

171 回覆
833 Like 42 Dislike
作標題
FAKE NEWS
屌你老母
當人傻架?點會咁講嘢,fake news
你都痴撚線, 你下面個堆係大陸政治,而佢係帶頭內政整死香港,核乜撚野心價值?
報驚
佢點差都係最好嗰個,因為有比較
一早講左連登得番content farm 同fake news
其實佢坐根本係抵死。停建居屋等樓價不斷升,官商勾結到傻。我就唔信佢得咁少利益。
咁都吹奏
冇撚野呀 .gif
早上9時許,一頭白髮的曾蔭權,臉容有點消瘦,身穿深色西裝及灰色西褲,打上藍白色格仔煲呔,以招牌「煲呔look」,在太太曾鮑笑薇陪同下離開羈留病房,到醫院外採訪區會見傳媒。他表示重獲自由第一件事,是與太太傾偈,以及喝一杯「久違嘅咖啡」,又指尋求公義清白必須堅持,又說今日起會回家與家人團聚,過寧靜的生活,十分感恩。對於律政司不撿控前特首梁振英,曾蔭權稱不想比較,免勾起過去內心的怨恨及憤怒。

乜唔係成撚日自吹虔誠天主撚咩???

自己既錯要搵人地錯黎托起自己???定咁撚多年真係信冚家個個禮拜扮告解就多多衰野無數???
The new Avengers , 蔭權の逆襲
唔做野既官無為而治先比起做撚錯晒好好多啊屌你,尤其民主資本主義國家奉行既應該係國民自力發奮,要國家計劃D野既係共產國家。
標題係想害死個老人家
邊撚個有信過個標題啊
係人都知係fake news啦上面個班仲懶醒以為得佢地知話人炒車真係好撚好笑
貪曾同其實特首都係屎

屌你老母香港高地價就係曾狗搞出黎
公道講 的確有呢篇新聞 雖然topic夠晒clickbait
https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20190115/59143645
屌你個仆街 次次都見到你講埋啲On9野
呢條契弟喺連登奶共奶到
邊個做特首都唔好過
港豬唔好以為97換支旗咁簡單
特首=港督
首先辣招唔係打擊樓價
係穩固樓價

曾蔭權個期全世界都升
香港d錢又因為強國多到水浸咁
你要佢點壓

btw
你想樓價價跌就要d供唔起既人都去供
之後經濟唔好先會骨牌效應
影響埋d 岩岩供得起既人

而辣招正正就係為左阻止d供唔起既人入市
呢條5毛狗 仲有人未block架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞