曾蔭權出獄第一句講:「前特首梁振英是我在獄中時內心的怨恨及憤怒」

171 回覆
833 Like 42 Dislike
ching 想問下你會點排法?
邊個係最好

希望唔好離題講左其他解釋
個個都應該block 等佢自己單機
你冇錯
兩舊屎 比一舊屎 比十舊屎 比二十舊屎
當然係一舊屎最好
咁都有得吹奏
食撚咗屎呀你
如果曾辭任䌠水做到人大乜乜乜位就無事,可惜大陸唔俾佢做
算把啦你
自己都唔係咩好人
林鄭真係做得好
暗示特首有種就再拉鳩佢
淨係知董建華最仆街, 任期完左都仲要搞鳩你, 死而不薑
落台後一直唔心息,1997到2019一直禍港
呢條撚樣可唔可以今年死
曾雀屎正仆街 淨返幾日扮病入醫院 唔想喺監獄行出黎 而家出左黎就巴巴閉 死監躉咁多爹
唔知點解 見到個標題load左去曾志偉度 仲諗左好耐兩個人有咩咁大仇
係佢唔起樓搞到樓價咁高 你冇野下化
仲唔夠?今時今日樓市失控制權係邊個造成?佢留下既爛攤子 之後果幾屆都唔會搞得掂
你睇下電視先講啦,記者同佢d 對答有播出黎,不過唔係第一句就咁講
佢係最唔做野,但喺中共壓力下能夠「無做野」,其實係唔容易。

佢治下都有好多仆街野,高鐵、官商勾結、停建居屋之類,係仆街,但全部都起碼係法律框架下,喺規則入面做,無破壞到本身所謂香港核心價值。但後任CY同林鄭,DQ梁游、打港獨、機場安檢、UGL、法官要愛國、國歌法、高鐵一地兩檢,全部都係夾硬嚟衝擊法治、剝奪市民基本權利同自由嘅野嚟,破壞其實大好多。
笑左撚左
呢條仆街乜撚都冇做
而家d 樓貴到閪咁, 香港人冇屋住就係因為佢
雙非, 奶粉佢都冇搞過
曾蔭權唔夠梁振英醒目

梁振英唔做特首後就立即霸咗個政協副主席嚟做

呢一步棋就如免死金牌一樣

搞到連ICAC都唔敢郁佢
要整, 都要佢自己攞街黎仆先。
炒樓炒地, 停建公屋居屋10年,完全零進步,乜撚都唔發展。真係多撚禮哂
2019 年仲吹奏緊停雙非限奶令
其實有冇人比較下
2任特首曾蔭權 同 梁振英 公營房屋建屋量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞