鹿兒島遊記及南九州(鹿兒島、宮崎、熊本)討論區

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
抵唔抵食?圖二圖三係咪同一樣嘢?

啲牛好靚特別圖三 但 就咁睇份量唔多喎

仲有好多平啲嘅選擇嘅
依到係一半仲有一半冇影 我覺得幾抵食下.咁既質素香港起馬貴一倍.難得黎咁遠點都要試 要食就要book位(我果個好似係最平plan)有錢可以食27000果個.
三個人住白水館大約幾錢?

之前有巴打話係人頭計
即係其實白水館都係1000每人咗右,唔算太貴,可惜冇人同我除返開房價
我仲以為只係包早餐,原來有兩餐
我exactly就係食呢間
唔係吖嘛......
一道一道送入自己間房,好似高級room service咁,帝皇式服務

有冇去過或者即將會去嘅人比我睇下圖或者流程,望梅止渴
諗你唔到依加岩岩返左鹿兒島
我都係check in 鹿兒島酒店前一日放左係到先.
祝你好運,正路咁大個站仲有地方比你放行李嘅
白水館落去餐廳食
都係一道一道上
食左成個半鐘

如果係房食會席料理 通常一次上哂 最多甜品/某一兩樣野後上
但有個和服妹妹 每樣介紹
唔係間間溫泉有 要望下佢個間係點
但價錢都係千幾蚊左右

係房食大約係咁
有南九州pass去延岡上平啲
LM遲吓睇
好耐冇見,終於見到你了
睇你語氣就知ching經驗老到,嘩成個omakase咁樣 我成世到未食過omakase

房價係咪包埋?定另外加千幾蚊
btw和服妹應該唔識英文?咁咪全程雞同鴨講,個情景都幾好笑
延岡冇乜瞭解過,有冇推介俾大家參考下
千蚊幾 係包埋早晚價錢
其實當早餐值一舊水 夜晚值幾舊水
計返其實同住普通酒店差唔多錢

其實真係幾抵
英文真係難講 遇過識少少 又遇過完全唔識
不過我用日文溝通多 識少少扮下野咁
然後每次都會比佢地話 你好叻啵 識日文
雖然點睇都係客氣說話
不過用日文講你好叻 特別好J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞