[IVE] i大討論區(29)有一日SEM break

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
又係你
24小時上連登
我估十二號夜晚八點有偷跑
唔信早一個禮拜
有冇人知thei yr 3 入學 cgpa 最低要求幾多
Thanks
我係其他學校嘅asso,得2.05
請問如果HD sem1 唔計英文,其他全部3科都唔合格會點架,係咪下年直接重讀year one?
各位唔洗屌我垃圾啦,我認我係。第一年HD又唔熟個出題模式,自己又唔係叻,唉 依家好驚,好大機會全部都30幾分 ,唔夠40
肥左的科會係稍後的sem retake !
如果到你sem 3結果出左之後,cpga唔夠1就會quit 你或者畀機會你重新入學讀返year 1 !
我聽阿sir講話sem1 肥既科,要下年我sem4,即係同班新生一齊讀,但正常sem4冇可能會比retake 3 科咁多,所以我好驚,即係依家點
我個科係新科黎,今年第二年。屌佢上年出到勁撚易,跟住我咪照做past paper,點知上年出既今年冇出過,仲深左好多。我考個陣真係企左係到,全部都30幾分 我會想死
你要問你阿sir邊個sem有得retake fail左的科,唔好彩要year 3 !
至於一個sem可以retake幾多科,要睇你credit,正常下唔可以超過90(你個sem的科目同retake的科目) !
可以點? 之後的科唔好肥就得 !
Dsa?
佢俾咗interview 我,早排都in完,最快2月尾先有結果。 但佢in完我果時話我啲gpa低,要返去睇睇啲數字先決定到收唔收我
咩係Dsa?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞