有冇師兄知消防操班途中簽紙辭職重考返機會大唔大?

239 回覆
11 Like 274 Dislike
如題 因操班果時心態未調節好 簽紙走左人 想兩年後重考 有冇師兄身邊有人類似我個情況 然後考返入去係成功左?
如題 因操班果時心態未調節好 簽紙走左人 想兩年後重考 有冇師兄身邊有人類似我個情況 然後考返入去係成功左?

我既情況一言難盡 我怕講太仔細身邊識既人會同我相認
實有機會嫁,做緊走左再考都有,個官請你咪得
實有機會嫁,做緊走左再考都有,個官請你咪得

巴打 講真定講笑?我走果時身邊d師兄話往考請返機會不大 可考慮其他紀律部隊 但班主任同助教都話可以重考返重新入班 始終我對畢業唔到仲係念念不忘 好想大大聲同人講我係做消防
即係得罪過人啦
即係得罪過人啦

真係冇 師兄弟都好照顧我 同我關係好好 班主任同助教係我走果時都講返比我聽個表現 原來好多呀sir都讚我聽話 都唔想我走 但果時情況我一定要走 唔走有機會一世都冇得考返紀律部隊
即係得罪過人啦

真係冇 師兄弟都好照顧我 同我關係好好 班主任同助教係我走果時都講返比我聽個表現 原來好多呀sir都讚我聽話 都唔想我走 但果時情況我一定要走 唔走有機會一世都冇得考返紀律部隊

十二瞞逃
即係得罪過人啦

十二瞞逃

NO

多謝你巴打 起碼有返個人生希望

又唔係犯法點會唔得,人大左成熟左入去,佢仲歡迎

其實我唔係涯唔過問題 入班頭一個月最辛苦我都涯過左 係心理質素同入面考試既壓力
又唔係犯法點會唔得,人大左成熟左入去,佢仲歡迎

聽到咁多巴打支持自己 好感動

其實我唔係涯唔過問題 入班頭一個月最辛苦我都涯過左 係心理質素同入面考試既壓力

咁咪即係捱唔到囉
真話就係入完學堂唔係pass咁出黎
可以唔使諗紀律部隊了

咁咪即係捱唔到囉

死涯死磨時間26星期實得 我個問題係就算比我畢到業 怕既係到時救唔到人 會連累其他人

咁咪即係捱唔到囉

死涯死磨時間26星期實得 我個問題係就算比我畢到業 怕既係到時救唔到人 會連累其他人

pass 唔pass 呢d 野...好死既姐
除非你真係蠢過隻豬 又唔肯努力
咁無人幫到你
真話就係入完學堂唔係pass咁出黎
可以唔使諗紀律部隊了

我聽過係同部門既係唔會收 其他係會 除非係比人踢出校 咁咩紀律部隊都唔會收 如果唔係其他部門會照請 面試會問你原因

我既情況一言難盡 我怕講太仔細身邊識既人會同我相認

驚就咪撚開post啦
咁咪即係捱唔到囉

pass 唔pass 呢d 野...好死既姐
除非你真係蠢過隻豬 又唔肯努力
咁無人幫到你

出到社會更大壓力 會唔會救緊人揹緊人出火場時話調節唔到放低個傷者?
出到社會更大壓力 會唔會救緊人揹緊人出火場時話調節唔到放低個傷者?

所以咪簽紙走囉師兄 就係知個問題係度 出返黎去改變囉

同埋你個例子用錯左喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞