FIFA 19 ULTIMATE TEAM 討論區 (172)誤中1001

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
幾日無開PS4想問 toty係咪已經全部out of pack?
依家all in pack加埋隻屁馬
你用過迪斯高+渣古就明
屈角球都夠啦
raul 17k
更多巴啲貨走得未
靈活同控波差好撚遠啵
IBRA仲要5星SKILL
ball control 已經無得比
通常前鋒甩波都係比人推一下 然後失小小平衡但失唔哂
粒波仲係腳到
伊巴明顯就係硬橋硬馬 CAM傳球比佢時 已經禁住L2
STRENGTH 99 唔會咁易比人撞到跌 繼而失平衡
oblak + bale + trippier係咪假圖黎

database 92 bale 97pace
張圖98pace
未confirm 無人知 bale就係game搵出黎⋯
3後衛愈玩愈岩玩
重組曼城鋒線 遲下買埋迪清高同巴神
BALANCE
Balance attribute is the ability to maintain balance after a physical challenge.

BALL CONTROL
Ball control is the ability of a player to control the ball as he receives it. The higher the value, the less likely the ball is to bounce away from the player after controlling it.

Ball control 個數值唔太重要架wo.....
Ibra 有icon 圍到佢嘅話緊係做啦
4星腳 5星skill, 除左balance 同體力, d stat 根本無野挑剔,屌打各大1m icon st
10幾萬做到,仲有pack 回
是但啦 好多人唔使10萬就做到 又有pack 唔岩用又燒得
上年都有用IBRA 都係balance低
l2轉身分波/即射/做支點都幾好用
我玩健康射洗撚同你撞
有埋頭鎚仲爽 係咪咁話
利申 伊巴盲粉
10萬左右洗乜咁認真
唔岩用咪收返埋佢
modric toty食咩chem?
咁多任、我呢啲新手低階老行家應該好易爆肝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞