大帥哥完左 大家有咩感想先

902 回覆
607 Like 206 Dislike
希望大帥哥鳩噏完放棄一切 氹完丸丸就返去繼續睇住昇威鎮
希望大帥哥鳩噏完放棄一切 氹完丸丸就返去繼續睇住昇威鎮

冇了冇了 唔做大帥走去私奔
艾妞呢?
你對得住佢 對得住你啲鎮民咩
你咁叫大帥???
屌你啦狄奇
冇你
昇威鎮一定好快比人攻佔
明明大帥設定唔係自撚私
艾妞對你咁好又神助攻
最後只餘下傷心
下下諗達哥 艾妞唔值得更好咩

為咗兒女私情就乜都唔理
原本佢同蒙大同都好聲好氣,仲講緊數,點知蒙大同一野鏈住沅婉條頸,大帥哥即刻還拖先中佢一搥,話:兄弟!做野!,個下man撚到!
大男人又保護慾強

好想俾大帥哥保護
成個鎮唔理,兄弟唔理,艾妞唔理,同達哥走?

好冇邏輯

達哥比唔到一種 就算放棄全世界我都要同你一齊 嘅感覺
佢係一個唔合格嘅女主角

條撚樣成日懷疑大師哥
呢套劇早一個月上
成個頒獎禮除左視后都要換人

咪撚搞我大小姐個女配角
你呢班人頭豬
垃圾TVB大師咁正唔台慶劇 比個咩垃圾兄弟做 屌你老母
屌你老母 TVB
極低成本
收得急
擺成年做倉底貨
打壓大帥哥 唔俾佢地有機會攞獎
呃鳩大帥哥 屌你老母
TVB個垃圾居然比馬神唔張衛健

套野遲左出街
我記得除左係TVB小氣 要親生仔女台慶之外
果陣係咪話某D劇情過唔到大陸
所以後面先剪撚到咁?

好似話要等埋優酷審批
Tvb都弱智
為咗個垃圾大陸網擺一套特登請人返黎拍既劇做倉底貨

我係張衛健我真係唔撚會再返黎拍 搞到套野咁又無獎

獎都事小 套戲搞咁耐cut到咁先燥
其實達哥為狄奇付出過d咩
天Q就叛國愛狄奇
艾樓就羅義既
達哥正係收愛 有入無出
真係登狄奇慘

蔡思貝戲又差 角色描寫又太少
絕對敗北點

成套野爭係我要殺咗佢我要殺咗佢
結局唔夠誇世代咁正

誇40集

誇世代好似係50...

上年台慶
誇50集 溏心 40集

所以張衛健返黎拍台慶劇
邊有可能得30集
擺明CUT晒
強烈要求tvb放未刪減版出黎
開頭覺得張衛健好柒完全冇興趣睇 點知睇咗一集忍吾住日日追 佢啲魅力湧出黎
套野遲左出街
我記得除左係TVB小氣 要親生仔女台慶之外
果陣係咪話某D劇情過唔到大陸
所以後面先剪撚到咁?

好似話要等埋優酷審批
Tvb都弱智
為咗個垃圾大陸網擺一套特登請人返黎拍既劇做倉底貨

我係張衛健我真係唔撚會再返黎拍 搞到套野咁又無獎

特登返黎又自費買埋道具做埋編劇
結果一句過唔到審批就做咗倉底劇
寧願佢同舊年套老表交換
老表做倉底劇呢套做50週年台慶劇好過
可唔可唔好再拍垃圾/膠劇?

拍返D好似天與地 有哲學含意既劇.

通常做完愛回家之後,就係熄電視或轉台。
我畀呢套嘢6/10

劇情同故事勁有潛力,角色設定獨特鮮明,大帥哥好有魅力

但節奏控制得好差,演員水準參差,好多內心戲表現唔到,浪費曬,真係張衞健同班綠葉帶起成套戲

如果肯改下個戲本,過渡得好啲,落重本搵啲有料演員去擔任要角,呢套劇絕對可以超越尋秦記

冇乜邊幾個可以同張衞健演得出火花,浪費咗佢還劇債嘅機會
天嬌同大帥哥演得最好
不如翻去做大元帥
覺得會好睇啲
誇40集

誇世代好似係50...

上年台慶
誇50集 溏心 40集

所以張衛健返黎拍台慶劇
邊有可能得30集
擺明CUT晒

Feel到Dicky對TVB都心淡
係衰丸丸個角色太 on9,去到最尾結局都重係咁 on9,同埋達哥演技又差 D。

扭一扭條橋,寫天嬌做女一,丸丸女配會好D。最後天嬌都係死,但故事結尾會比依家深刻好多。
開頭覺得張衛健好柒完全冇興趣睇 點知睇咗一集忍吾住日日追 佢啲魅力湧出黎

大帥哥
臨尾呢集嘛嘛地
前面D幾好

狄奇d對白太多 一輸嘴咁自己都成日ng
屌TVB好想繼續睇張衛健做戲
原本佢同蒙大同都好聲好氣,仲講緊數,點知蒙大同一野鏈住沅婉條頸,大帥哥即刻還拖先中佢一搥,話:兄弟!做野!,個下man撚到!
大男人又保護慾強

大帥哥對沅婉做嘅每一樣嘢都好冧
但條仆街達哥完全接唔到戲呀
好浪費呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞