大帥哥完左 大家有咩感想先

902 回覆
607 Like 206 Dislike
視帝啊
尋日一定切左軍火庫個幕,今日cut到

尋日一見面就廣告 廣告返黎冇左件事
首片尾曲樂似鄭中基:美女與野獸
還我少帥,最後一集都見唔到少帥

Tamama一做大帥就唔見咗

食埋

結局唔夠誇世代咁正
馬炭係丸丸殺父仇人,又真係咁易放低。馬炭殺咗羅義殺咗天嬌,大帥哥又原諒,有無咁大愛,但就算佢原諒,佢有咩資格代表艾妞、天嬌去原諒馬炭。成套野都大愛到離曬地。
仲有,說好的幫羅義照顧艾妞,艾妞次次都俾人dum低

為咗個女人放棄做大帥唔止係放棄權勢財富,佢放棄咗嘅係責任、理想、自我同兄弟,同之前嘅大帥哥完全切割。大帥哥一遇到丸丸就好似無曬理智智商咁
馬炭最後果幕好似鼬
之前睇過wiki話馬炭斷手返左日本,大帥同班兄弟老婆去左鄉下過生活

Wiki阿豬阿狗都改得

wiki 試過預測羅義死

係 連集數都岩 應該結局cut好多啦?

達哥想點 好尷尬

村民都好戲過佢
套野遲左出街
我記得除左係TVB小氣 要親生仔女台慶之外
果陣係咪話某D劇情過唔到大陸
所以後面先剪撚到咁?
垃圾爛尾
達哥演技垃圾
大帥哥good
結局唔夠誇世代咁正

誇40集

尋日一見面就廣告 廣告返黎冇左件事

兩個見面之後乜事都無講
呢套本身係台慶片
肯定唔只30集
依家變左倉底貨
好似都講過CUT左唔少
分分鍾CUT左5至10集

係啦 勁撚急呢幾集 跳得勁快

前幾集唔算急 最多係節奏快
係大結局暴走咁款
本來大帥哥依個角色好討好
丸丸完全令大帥哥負皮曬
有意思咩
成套野最大問題係,有咩令到張衛健咁鍾意蔡思貝?唔止係蔡思貝戲差嘅問題,係個角色本身作用都好細

唯一一個作用就係貫切一個衝動撚,好on9咁想殺咗天嬌,影響晒之後劇情

同埋我有樣野最唔明,點解嗎洪永城帶天嬌條屍畀蒙大同,張衛健點解要自爆係佢放走天嬌???

因為佢嬲到失理智

唔通,要失理智好多地方都可以暴走

證明佢對天嬌真係有情有義
突然好空虛
多謝tbb為谷一個根本唔啱類型嘅人搞爛一齣好戲
多謝tbb為咗分視帝,飛躍進步女
,男俾班契仔契女契弟,搞到dicky同一班有心做好戲嘅演員未完全發揮就浪費提名
另外930終於可以做返第二啲事,thx tvblike#

大多數嘅班底,多謝近個幾月嘅演出,你哋嘅努力網民有眼睇
想最後DICKY同天嬌走多D

初頭以為天嬌會背叛日本跟大帥哥
其實劇情要死一個既話丸丸同天嬌交換命運仲好
死革命黨丸丸都講得通
結局唔夠誇世代咁正

誇40集

誇世代好似係50...
寧願個尾用旁白講返呢個就係大帥哥既一生,達哥個段cut撚左去,手榴彈tamama大帥哥雙雙失蹤整個bad end都好過睇達
張衛健d戲超撚晒班,今集一開始審判one man show 痴撚線
洪永城d戲進步左唔少
最後我想睇返個冇cut黎cut去ge版本呀
達哥完全唔識做戲
馬炭係丸丸殺父仇人,又真係咁易放低。馬炭殺咗羅義殺咗天嬌,大帥哥又原諒,有無咁大愛,但就算佢原諒,佢有咩資格代表艾妞、天嬌去原諒馬炭。成套野都大愛到離曬地。
仲有,說好的幫羅義照顧艾妞,艾妞次次都俾人dum低

為咗個女人放棄做大帥唔止係放棄權勢財富,佢放棄咗嘅係責任、理想、自我同兄弟,同之前嘅大帥哥完全切割。大帥哥一遇到丸丸就好似無曬理智智商咁

問題係達哥根本擔當唔起呢一份愛,至少佢演技Show唔到佢係值得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞