大帥哥完左 大家有咩感想先

902 回覆
602 Like 205 Dislike
成套野最大問題係,有咩令到張衛健咁鍾意蔡思貝?唔止係蔡思貝戲差嘅問題,係個角色本身作用都好細

唯一一個作用就係貫切一個衝動撚,好on9咁想殺咗天嬌,影響晒之後劇情

同埋我有樣野最唔明,點解嗎洪永城帶天嬌條屍畀蒙大同,張衛健點解要自爆係佢放走天嬌???

因為佢嬲到失理智

唔通,要失理智好多地方都可以暴走
同你老細講咪撚晒咗狄奇返嚟啲劇啦,依套擺明全年最佳啦
大帥哥統領有方受民眾愛戴,唔同一般既軍閥
元元識諗既話點解唔改變自己留低做大帥夫人
西女人
達哥真係想走就搭火車啦

我睇你點追
成個鎮唔理,兄弟唔理,艾妞唔理,同達哥走?

好冇邏輯

達哥比唔到一種 就算放棄全世界我都要同你一齊 嘅感覺
佢係一個唔合格嘅女主角

呢個真
仲要達哥成套劇都偏中性打扮
靚又唔係
有智慧又唔係
都唔知狄奇鐘意佢d咩

全角最撚蠢既女性角色 佢同淇淇兩個冠亞軍
蠢加衝動仲要自我中心
如果去搵果個唔係達哥做應該ok既
之前睇過wiki話馬炭斷手返左日本,大帥同班兄弟老婆去左鄉下過生活

Wiki阿豬阿狗都改得

wiki 試過預測羅義死
屌你啦蔡思貝 極大敗筆
又冇演技又唔睇得
搞到成套劇成浸煩膠味
啲戲份又讓哂俾佢
就算感動位艾妞都好過佢好多
艾妞呢?
你對得住佢 對得住你啲鎮民咩
你咁叫大帥???
屌你啦狄奇
冇你
昇威鎮一定好快比人攻佔
明明大帥設定唔係自撚私
艾妞對你咁好又神助攻
最後只餘下傷心
下下諗達哥 艾妞唔值得更好咩

佢既忠心,痴心,黃蜂腰,長腿,大眼,豐胸 點解都比唔上Ipad煩膠達?
尋日一定切左軍火庫個幕,今日cut到
同前幾日wiki講既唔同 係咪cut左好多野

Wiki不嬲唔準架喎

點解有人會覺得 Wiki 一定係準確?

因為有一班睇完wiki仲要po上黎既懶醒劇透撚
點解我覺得達哥靚左

拜堂個幕反而入戲 有一刻心動左

好冇邏輯

佢係一個唔合格嘅女主角

因為個女主角角色定位係廢柴
所以好岩垃圾貝做
好撚好睇
係收得急咗
大帥哥 型撚到
50幾歲 仲咁好身手
岩岩馬炭揸車 佢跳上車個到係自己做就真係佩服佢
https://www.youtube.com/watch?v=0itFg-mSs8o
羅義回顧
呢套本身係台慶片
肯定唔只30集
依家變左倉底貨
好似都講過CUT左唔少
分分鍾CUT左5至10集

係啦 勁撚急呢幾集 跳得勁快
艾妞呢 屌你老母

狄奇真係對艾妞好差 明明艾妞對佢最忠心

達哥想點 好尷尬
尋日一定切左軍火庫個幕,今日cut到

仲有幕係走到去大帥哥祕密軍火庫 又cut 咗
最初半個鐘大帥哥solo好正!
馬炭靈魂同大帥哥靈魂河邊傾計化恩仇個幕好正!
但最後就

好冇邏輯

佢係一個唔合格嘅女主角

因為個女主角角色定位係廢柴
所以好岩垃圾貝做

選角錯晒 可能真係要就身高
我淨係知我好唔鍾意丸丸 同埋可唔可以比返個好少少嘅尾比天嬌 佢同艾妞係呢一套劇都好正
女版吳唱k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞