大帥哥完左 大家有咩感想先

902 回覆
607 Like 206 Dislike
其實呢套係咪低成本製作
好想睇全集冇cut版 一睇就知大結局俾人cut 到仆街
屌你睇撚住達哥真係睇到好老尷 唔識做戲,講對白好講到好老尷

如果比我有機會咁後生就可以同Dicky做男女對手戲,我一定會將呢種又仰慕又敬佩既心情轉化動力,死練爛練,培養感情,好好做戲。

但係達哥比人感覺係無努力過,好Hea,無比心機,交唔到戲,連D基本野望鏡頭個D位都做得唔好。

到底佢係如何上位?連台慶劇都有資格做女1??

胡杏兒當年拍衝上雲霄都同sam哥講洗識做戲㗎咩,識人就得

但胡杏兒個角色傻傻下純純地,感情戲個重心係陳慧珊到
但丸丸個角色其實好複雜,內心戲好多,有好多掙扎點,係難做嘅 但TVB竟然安排達哥

如果達哥換左Ali,應該會好好多,
同埋不愛江山愛美人有說服力d
話撚左唔睇tvb屋企連電視都無
確實係難得一見嘅好戲

好心你地啦,淨係識踩人。今時今日有咁好質素嘅戲同有心嘅演員真係好難得。

唔多啲鼓勵人地,叫人點樣進步落去?
做完果下
老母:冇lu冇電視睇lu

每日free番一個鐘

虎頭蛇尾
確實係難得一見嘅好戲

好心你地啦,淨係識踩人。今時今日有咁好質素嘅戲同有心嘅演員真係好難得。

無批評哪有進步?
無人睇哪有批評?
天嬌死之前所有伏線都好好睇好想知後面點發展
點知個轉折點無不進則退
但我深信係tbb cut左好撚多先搞到收唔到尾
話哂都拍左半年
Btw,本黎個結局早2日睇維基話佢地成班返左鄉下,馬炭就返左日本
確實係難得一見嘅好戲

無批評哪有進步?
無人睇哪有批評?

冇話唔好批評
只係唔應該「淨係踩人」。咩一見到思貝就唔想睇,明顯就係盲反。

係咪真係只睇人地做得唔好嘅地方,忽略人地做得好嘅地方? 相信套戲咁多人睇,必定有其值得欣賞嘅地方。

成日話香港係令人發唔到夢嘅地方,有冇諗過正正係因為香港人自己所至?
確實係難得一見嘅好戲

無批評哪有進步?
無人睇哪有批評?

冇話唔好批評
只係唔應該「淨係踩人」。咩一見到思貝就唔想睇,明顯就係盲反。

係咪真係只睇人地做得唔好嘅地方,忽略人地做得好嘅地方? 相信套戲咁多人睇,必定有其值得欣賞嘅地方。

成日話香港係令人發唔到夢嘅地方,有冇諗過正正係因為香港人自己所至?

認同,個人認為第一集Dicky的演技有點over,結局太虎頭蛇尾,特別最後10分鐘犯駁位太大。
睇達哥啲戲睇到好老尷
馬炭死,叫大帥哥要斟酒比佢果幕,拍得幾好,有d估唔倒
達哥 的戲 好唔掂
相反 天嬌 艾妞 表現 非常 出色
我愛顧落蘆
話撚左唔睇tvb屋企連電視都無

窮就唔好咁大聲話比人知啦
Wiki話 29集 成班臨尾甜鄉下過新生活
可唔可唔好再拍垃圾/膠劇?

拍返D好似天與地 有哲學含意既劇.

通常做完愛回家之後,就係熄電視或轉台。

而家TVB冇人寫得出呢啲劇啦!
要知道,創世紀,天地豪情,流金歲月,天與地,珠光寶氣,監製都係戚其義
由頭到尾都無解釋個紋身點紋落隻腳到
同會越來越大
個結局都唔知做乜鳩 狄奇無啦啦性格崩壞,為咗個on 9涴涴掉低成個鎮同班兄弟,自己走咗去
最慘就艾妞,你一係就唔好寫死羅義,等佢地兩個一齊。一係就寫死完羅義,但大帥哥最後終於知艾妞嘅好,會好好愛佢,好似對天嬌咁
點知家下係羅義死咗,仲要大帥哥係唔撚理艾妞份愛
東張西望主持都好戲過達哥
達哥不如去主持東張西望好過 唔好出黎害觀眾啦
終於完
唔撚洗比人話我出賣大佬
冇睇 留名睇留言
做完果下
老母:冇lu冇電視睇lu

我老母睇左兩個字
唔好睇 睇mytv 舊戲
艾妞真係好慘
同埋本身唔係想有伏線話顧先生有病咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞