大帥哥完左 大家有咩感想先

902 回覆
607 Like 206 Dislike
又話比艾妞幸福

錢又要佢輸,幸福又唔比佢

之前仲要被天嬌恰幫佢挽鞋 又被人當波咁由蒙大同扔到落狄奇到

大帥哥冇心要佢就咪撚吊住佢啦
希望張衛健拍多啲劇
TVB我屌你老母 早啲播今年男飛女飛咪就係㓋仔同天僑囉 俾咗個件零演技何乜乜

何乜乜都好過萎萎,至少
達哥每次都係話俾觀眾聽佢係讀對白

一係讀, 一係好似一開始入行果陣咁長期高八度,2篤屎你揀邊舊
其實點解狄奇會鍾意達哥?我睇足30集都睇唔到條線邊度開始

無錯 完全唔明點解會中意呢個蠢西
屌你老味
點解達哥個角色設定要咁撚柒煩
好地地留喺昇威鎮唔撚得嘅
偏偏要喺吉時先黎拜山
我接受唔到大帥哥為咗佢放棄一切
我妒忌

我屌你老味呀丸丸
有冇人講過
楊秀惠真係勁左好多
當然艾妞個角色好發揮
但印象中咁多集NG 片好似都冇佢做錯或者講錯野
反而佢啲對手NG 嗰陣佢即刻畀到反應

少帥

少帥仲漏咗喺滋心院
嗰陣話下半世都會錫曬艾妞 又係得個講字
咁可愛嘅女人 有乜理由揀沅婉掉低佢
最後幾集好差
逐個人物內心感受show一次嚟拖劇情
無哂嗰種緊湊感
論女角演技
天Q >艾妞>>wingto> 路人>>>>>>娸娸>>>達

達哥唔係嗌就成碌木
就算計最好戲果幕結婚最多都係同娸娸拉近咗一個身位
連wingto睇落都好過佢咁多就知有啲野真係講天份 成個張衞健係到你冇天份都唔識將勤補拙真係冇得救
達哥真係 返鄉下耕田啦,都唔識做戲
達哥靚就真係全劇最靚 (講緊長髮look, 短髮唔掂)
戲就有待磨練....
達哥靚就真係全劇最靚 (講緊長髮look, 短髮唔掂)
戲就有待磨練....

你好重口味喎ching
個結局其實一諗到艾妞就好撚sad
羅義死咗,大帥哥走咗
得番佢一個
原本諗住服侍大帥哥過埋下半世
依加就乜都無了
又做過人三手舊鞋都唔知會唔會有人肯陪到佢過世
之前大帥哥要佢輸錢就錫佢氹佢
佢真係好開心
依加就真係人又無錢又未必有
今集洪仔做得幾好
死果幕喊左
到底沅婉係咪有戀父情結
佢句你係咪殺左我呀爹出現幾百次
有冇人講過
楊秀惠真係勁左好多
當然艾妞個角色好發揮
但印象中咁多集NG 片好似都冇佢做錯或者講錯野
反而佢啲對手NG 嗰陣佢即刻畀到反應

張衛健老母都讚佢好戲
成套戲 全部都好好 選角都算正路 洪狗演技有進步
唯一敗北位 就係女主角搵左達哥 達哥真係入錯行
先唔同你講演技先 由最基本既 講句對白都唔撚掂
佢根本就好似讀書咁 讀出黎 一d感情都冇
完全冇喜怒哀樂 每一句起伏都冇 連最基本既都做唔到
我夠擔講 是但搵個路人甲 講句對白都好過佢
做返直播打下fifa算啦 無謂哂時間 睇你演戲好辛苦
今集洪仔做得幾好
死果幕喊左

個幕拍得幾好,好過張衛健攬住佢條屍
爆炸之後個幕真係以為佢地一齊退隱返鄉下,直到洪仔話 記住奠酒俾羅義要奠埋俾佢。。。
公審馬炭嗰part 經9典
留名
冇咗最尾幾分鐘會好好
個結局都唔合邏輯
之前大師哥講到話
唔係閻王無權掌控人哋生死
點知轉個頭佢走去炸鳩蒙大同
仲諗住佢會用口術拗贏蒙大同
我剩係覺得達哥同健仔啲對手戲好老尷,健仔應該心諗快啲拍完收工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞