大帥哥完左 大家有咩感想先

902 回覆
607 Like 206 Dislike
寧願個結局係達哥走咗

大帥哥追唔到

講埋句多謝你喺我生命中出現過

然後翻去昇威鎮

真心咁樣係最好
感想就係完左,下星期唔使睇了
對老餅無興趣
乜鬼鄭則士湯鎮業,根本UP唔出名
岩岩睇到,笑撚死
https://youtu.be/Z2fn2XU8-xg
睇佢好串咀咁拒絕佢地🤣

淨係要少爺仔

少爺仔就正啦左擁右抱 又有女又可以同落蘆繼續sweet
btw你地兩個個名

落蘆實係嗰個呷醋又唔講
收收埋埋嗰啲

屌我而家淨係可以期待曹永廉新戲
佢終於可以做重要啲嘅角色喇
有冇得寫信要求tvb播番冇cut嘅版本架
即係好似棟篤神探咁
真係好想睇完整版啊
淨係要少爺仔

btw你地兩個個名

落蘆實係嗰個呷醋又唔講
收收埋埋嗰啲

上集喺監獄個寂寞樣
btw你地兩個個名

落蘆實係嗰個呷醋又唔講
收收埋埋嗰啲

上集喺監獄個寂寞樣

我見猶憐

成套最好笑係洪仔指住大帥講傻仔 最感動係最後炭仔同大帥哥講嘅最後一番說話
浪費左張衛健難得拍既一套廣東話劇
個設定本身幾好 岩晒佢發揮
但係個劇本愈寫愈爛 又變返on9 tbv結果
尾個10集已經feel到劇情愈黎愈趕
難怪無人想留係香港拍劇
食屎啦tvb
撚達正仆街
由頭到尾都黑鳩人憎
次次都做陀衰家
屌你老母臭西tvb
難得張衛健拍最後一套
整個蔡思達黎搞衰成部劇
屌你老母tvb高層死全家
TVB我屌你老母 早啲播今年男飛女飛咪就係㓋仔同天僑囉 俾咗個件零演技何乜乜
最後見到食雪卡
諗番起NG果幕
問係咪豬八戒食過
應該又係果支
洪狗果part處理得幾好
但係追丸丸果到真係成套劇敗筆嚟
有冇得寫信要求tvb播番冇cut嘅版本架
即係好似棟篤神探咁
真係好想睇完整版啊

30集唔夠,打蒙大帥應該多d篇幅,鬥智鬥謀
咁就神劇啦
達哥啲戲真係破壞哂氣氛
呢個結局有點難接受,上一集係爆炸軍火庫雙遇又快轉鏡到返監獄真係R哂頭.
我寧如結局唔合理都要有個靚收尾,例如革命黨同狄奇合作,咁咪兩邊都食得住.真係屌出聲
浪費左張衛健難得拍既一套廣東話劇
個設定本身幾好 岩晒佢發揮
但係個劇本愈寫愈爛 又變返on9 tbv結果
尾個10集已經feel到劇情愈黎愈趕
難怪無人想留係香港拍劇
食屎啦tvb

30集邊夠 我都覺依套劇好好,令到觀眾好投入到情緒
但臨尾太急,打蒙大帥太易打贏啦
套劇只係係大結局果集
有張偉健戲份戲量先好睇
大部份其餘時間浪費晒係達哥同洪永城身上
兩個戲屎都算, 剪片果個係咪食左屎先咁剪??
大部分時間鬆散,
TVB 要捧佢哋兩個加戲份俾佢兩個真係頂唔順
好想呢套劇可以bbq 主角群都唔死
不過佢地唔死又好難帶到之後d劇情
其實橫掂都做唔到大團圓
不如最後由達哥走左佢算啦
最後個下踩住單車望住達哥走再起歌完仲好
一路以黎都係舖緊大帥哥對達哥係內疚情黎呃觀眾
睇天嬌艾妞既感情線似愛情多過達哥條感情線
而家最後大帥哥為左達哥乜都唔要好似怪怪地咁
個感情完全比唔上天嬌艾妞

少帥
我概感想: 愛要愛到底 同要第一日殺左蒙大同囉 攪到死咁多人

點解唔第一日殺

卒仔殺左佢,仲有第二個大帥
但當有返咁上吓勢力既人殺,先有得取代佢

佢要同另外嗰三件爭

會搞到四鎮互片

點做大帥

爭條毛咩
全部司令級別人物先得果兩三條友做手下
無論收錢, 收軍火,背叛蒙大同都係幾丁人, 甚至一條友包辦, 咁嘅大帥你做埋我果份
你識十幾個死黨組軍隊,已經足夠平定廣東省
TVB 膠劇

少帥

少帥

睇到達哥就好想skip
做咗咁耐啲戲都仲係咁屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞