大帥哥完左 大家有咩感想先

902 回覆
607 Like 206 Dislike
爛尾
趕收工咁

係囉 冇癮

勁無癮
阿媽仲要爭住tvb話咪交代晒囉 話可能冬來做大帥呢
你講晒啦挑

狄奇就咁跟個閪女人走
爛尾
趕收工咁

係囉 冇癮

無落蘆睇了
食雪卡果幕幾型
又可以唔使開電視! 慳返啲電費喇! 同意唔同意先巴絲們
爛尾
趕收工咁

係囉 冇癮

無落蘆睇了
食雪卡果幕幾型

係囉 冇癮

勁無癮
你講晒啦挑

狄奇就咁跟個閪女人走

趕住收工lol
出片名心諗 下咁就完左
勁無癮
你講晒啦挑

狄奇就咁跟個閪女人走

趕住收工lol
出片名心諗 下咁就完左

呢個結局 好垃圾

而家大帥哥又掉低佢
冬來又有女
佢冇人冇物

係喎
諗住尾果三條女會轉去追佢㖭😅
我要配襯你好應該爭氣 做你想一生相擁的手臂
大結局最深刻居然係馬炭死
大帥哥痴埋落沅婉到啲戲都唔好睇,達哥威力真係好大

咁就死左
快到

而家大帥哥又掉低佢
冬來又有女
佢冇人冇物

係喎

唔追都好嘅
艾妞點算

艾妞真係好可愛
由之前第一次打仗佢諗住走佬 到後來願意為大帥哥而揸車上戰場 仲有幾次幫大帥哥去色誘蒙大同 俾人話佢係舊鞋 但佢都一次次咁幫大帥哥手 有時仲會無端端做左神助攻 相反沅婉就次次都累事
明明佢咁好就偏偏冇好結局 愛佢既羅義死左 佢愛既大帥哥就追住沅婉走左

艾妞真係每一場都係幫緊狄奇,佢值得更好
艾妞呢個角色真係深入民心 做得好好

狄奇喺三個女人入面俾得最少愛艾妞
但每次佢都傻傻下咁 就算狄奇對佢幾惡 最後只要講兩句就氹得翻佢 早幾集錫佢一啖又即刻聽曬話 仲要嗰陣贏到錢叫大帥哥一齊走佬都記得沅婉 話唔介意帶埋佢走 咁可愛既女人去邊度搵
姨家打贏蒙大同好似好安穩終於有頭家咁 點知大帥哥一句都唔講就同沅婉走左去又掉低佢一個 點解要咁對佢
大帥哥幫tvb train新人
艾妞真係好可愛
由之前第一次打仗佢諗住走佬 到後來願意為大帥哥而揸車上戰場 仲有幾次幫大帥哥去色誘蒙大同 俾人話佢係舊鞋 但佢都一次次咁幫大帥哥手 有時仲會無端端做左神助攻 相反沅婉就次次都累事
明明佢咁好就偏偏冇好結局 愛佢既羅義死左 佢愛既大帥哥就追住沅婉走左

但每次佢都傻傻下咁 就算狄奇對佢幾惡 最後只要講兩句就氹得翻佢 早幾集錫佢一啖又即刻聽曬話 仲要嗰陣贏到錢叫大帥哥一齊走佬都記得沅婉 話唔介意帶埋佢走 咁可愛既女人去邊度搵
姨家打贏蒙大同好似好安穩終於有頭家咁 點知大帥哥一句都唔講就同沅婉走左去又掉低佢一個 點解要咁對佢

好心痛佢。。。

明明係好女人

好心痛佢。。。

明明係好女人

羅義唔應該死lol
而家大帥哥又掉低佢
冬來又有女
佢冇人冇物

係喎

唔追都好嘅

睇佢好串咀咁拒絕佢地🤣

好心痛佢。。。

明明係好女人

羅義唔應該死lol

佢以為大帥哥會照顧好艾妞
點知係唔會
佢愛一個女人 連佢嘅男人都愛埋
結果竟然係咁
係喎

唔追都好嘅

睇佢好串咀咁拒絕佢地🤣

淨係要少爺仔
游水果度勁搞笑
游左兩野咁快就上左船 似入左隨意門囉
係分開白都唔使咁明顯掛
搵真正既達哥拍都冇咁嬲

搵吳卓羲拍冇咁嬲
好心痛佢。。。

明明係好女人

羅義唔應該死lol

點知係唔會
結果竟然係咁

大帥哥點對得住佢兄弟
我接受唔到大帥哥居然為女一走了之,wtf
好心痛佢。。。

明明係好女人

羅義唔應該死lol

點知係唔會
結果竟然係咁

唉lol diu O 晒
羅義唔應該死lol

點知係唔會
結果竟然係咁

大帥哥點對得住佢兄弟

寧願炭狗殺咗佢
游水果度勁搞笑
游左兩野咁快就上左船 似入左隨意門囉
係分開白都唔使咁明顯掛

分開拍*
羅義唔應該死lol

點知係唔會
結果竟然係咁

大帥哥點對得住佢兄弟

凝住係會返去
唔追都好嘅

睇佢好串咀咁拒絕佢地🤣

淨係要少爺仔

少爺仔就正啦左擁右抱 又有女又可以同落蘆繼續sweet
btw你地兩個個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞