大帥哥完左 大家有咩感想先

902 回覆
607 Like 206 Dislike
R撚曬頭 達哥個個角色咁撚19 大帥哥會咁鐘意佢

cls
天嬌已死

天嬌今晚去左澳門出show
成套戲係頭先睇左陣 但張衛健真係好屈機

肯定冇其他人做到佢呢個角色
其實馬炭本身個idea都衰唔哂,前提佢真係有心發展革命事業嘅話

本身是清叔叔預咗犧牲,佢自己亦同意計劃,去換蒙大同條命。如果果陣成功殺咗蒙大同,馬炭可能已經統一咗南海四鎮,用嚟發展革命事業,其實咁樣喺革命黨同達哥角度,先係最大利益。

佢收冬來果d監亦的確係暫時性,殺咗蒙大同之後,就會放佢地出嚟。

唯一要屌真係殺咗羅義,但佢殺咗之後其實都好痛苦。

呢個角色好有發揮,而且由忠變黑化同「將怨氣遷落大帥哥」呢方面,劇情上都合理,今次洪仔接倒個好角色。

我就覺得演得唔夠鮮明 一係佢就完全黑化

或者直接表明話投向革命黨

而家佢時好時壞 睇到人R曬頭

唔關演技事,編劇出問題
根本好多位,馬炭做嘅嘢好合理
係套劇夾硬屈鳩佢係衰人
所以先出現呢個狀況
有種空虛感
慣左晚晚放工有得睇張衛健

Fuck

又得翻垃圾劇,唔想開電視了

唔知幾時再有張衞健睇,快啲開套新劇啦
成個鎮唔理,兄弟唔理,艾妞唔理,同達哥走?

好冇邏輯

達哥比唔到一種 就算放棄全世界我都要同你一齊 嘅感覺
佢係一個唔合格嘅女主角

呢樣真 寧願佢無格硬走 個尾仲完整啲
我寧願佢抄尋秦記個結局咁
同成班老婆過新生活

而唔係淨係鍾意達哥一個囉

雖然我唔係太鍾意楊秀惠
但到頭來佢係咩都冇
公平咩?

個陣幫佢仲話以後會對佢好好

成套戲佢對艾妞既愛只限係賭場一吻

唯有俾d想像力自己諗
佢鳩噏追番達哥之後既故仔
有無人同我一樣好唔捨得
由其是完果下
完左即刻搵翻蜜運黎聽

唔捨得大帥哥

敢問一句 達哥有邊一PART戲係做得好???

頭幾集比大帥哥filrt有d含春感

羅義:死個陣
天嬌:威脅DICKY同死
艾妞:羅義死個陣
馬炭:最後劉馬車
落盧:教堂同DICKY場戲/流哂汗狙擊
冬來:俾人打針
細龜:毒氣彈俾DICKY炸爆/炭炭
蛇南:扮基溝小義
根本SAN:被殺同跳樓

敢問一句 達哥邊場戲係做得好????
後尾馬炭死果到 幾有意境
不過成個結局頭半個鐘係咁回憶 哂鳩哂啲時間
最後3個字就交代所有野 緊係趕啦屌
相比丸丸 洪狗啲戲好太撚多 根本唔應該搵達哥 真係交到戲就係兩個女配 天嬌幾愛大帥哥係完全感受到 但如果比達哥做日本間諜或者痴情女仔 更加冇味道 結論就係要換人
去到後尾雖然想帶出愛人果到 但真心冇感受 寧願大家企埋一齊 大帥哥講句口號 我係大帥哥!仲好過呢個結局 成個鎮就仆哂街 馬炭又死左

天嬌背棄國家、艾妞傻傻地咁
起碼都係一心一意愛狄奇
但沅婉呢個角色..我feel唔出
你話佢愛馬炭我都信
佢不停盲信人 on99
最後結局
狄奇同沅婉離開,南海四鎮一時無帥,時值孫中山在廣州起義,顧先生和冬來歸順國民革命軍北伐。

孫中山病逝,蔣介石在顧先生和冬來幫助下成功統一中國。1937年日本侵華,冬來死守南京最後戰死沙場,冬來死後顧先生亦病逝。
求最後跳單車gif
天嬌已死

天嬌今晚去左澳門出show

應該好多人感想都係蔡思貝好撚正

相反wo

咪又係成班毒撚嫌三嫌四
成套戲最慘艾妞 最黑人憎係達哥

我反而唔太鐘意艾妞呢個角色 淨係識得喊
應該好多人感想都係蔡思貝好撚正

相反wo

咪又係成班毒撚嫌三嫌四

認同

重睇
達哥唔配做女主角,糟蹋角色

TVB如果肯出碟會買

咁達哥呢d木獨友岩撚曬你

喊都無眼淚既女演員係最好睇
張衛健視帝

佢唔使拎啦!公認架啦
已經想由頭睇多次

總有人鍾意睇台詞機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞