大帥哥完左 大家有咩感想先

902 回覆
607 Like 206 Dislike
成個鎮唔理,兄弟唔理,艾妞唔理,同達哥走?

好冇邏輯

達哥比唔到一種 就算放棄全世界我都要同你一齊 嘅感覺
佢係一個唔合格嘅女主角

呢個真,如果搵番個氣質好啲女星做女主個結局會順眼好多,容易代入,如果觀眾自己係狄奇都會為左呢個只應天上有既女人放棄所有
但而家個達哥,搞到我由一開始已經有個疑問,點解狄奇會鍾意佢 仲要咁寵佢 。唔好話為佢放棄一切

從來都無講過點解狄奇會鍾意佢
唔通真係貪佢第一集識吹蕭咩
其實馬炭本身個idea都衰唔哂,前提佢真係有心發展革命事業嘅話

本身是清叔叔預咗犧牲,佢自己亦同意計劃,去換蒙大同條命。如果果陣成功殺咗蒙大同,馬炭可能已經統一咗南海四鎮,用嚟發展革命事業,其實咁樣喺革命黨同達哥角度,先係最大利益。

佢收冬來果d監亦的確係暫時性,殺咗蒙大同之後,就會放佢地出嚟。

唯一要屌真係殺咗羅義,但佢殺咗之後其實都好痛苦。

呢個角色好有發揮,而且由忠變黑化同「將怨氣遷落大帥哥」呢方面,劇情上都合理,今次洪仔接倒個好角色。

我就覺得演得唔夠鮮明 一係佢就完全黑化

或者直接表明話投向革命黨

而家佢時好時壞 睇到人R曬頭
其實馬炭本身個idea都衰唔哂,前提佢真係有心發展革命事業嘅話

本身是清叔叔預咗犧牲,佢自己亦同意計劃,去換蒙大同條命。如果果陣成功殺咗蒙大同,馬炭可能已經統一咗南海四鎮,用嚟發展革命事業,其實咁樣喺革命黨同達哥角度,先係最大利益。

佢收冬來果d監亦的確係暫時性,殺咗蒙大同之後,就會放佢地出嚟。

呢個角色好有發揮,而且由忠變黑化同「將怨氣遷落大帥哥」呢方面,劇情上都合理,今次洪仔接倒個好角色。

洗白位太趕

但係明白點解佢會白翻,一開始睇得出佢係被推上高位做大帥,但係佢根本唔知自己應該做乜,又突然知道自己係日本人,要行咩路佢自己都唔知,佢都好混亂,而且有大帥哥呢個咁出色嘅人同佢比較,無論係沅涴,鎮民同班兄弟都覺得佢配唔上做大佬

炭炭本身做大帥已經好大壓力,而家大帥哥翻咗嚟,又執曬佢啲手尾,根本英俊同李細龜又死咗啦

佢根本冇曬包伏,可以好似以前咁跟翻大帥哥,將所有責任都交翻畀大帥哥,自己鬆一口氣

但佢有自己理想,佢係傾向革命黨思想,想霸一方嚟發展革命事業。但狄奇係一心做軍閥,反對革命。所以其實佢都唔想大帥哥番嚟,只係後來狄奇感化咗佢,佢先叫番狄奇做大哥。

馬炭個角色真係好有發揮,其實搵第二個做應該會好d.

如果係張繼聰就好睇
排排坐,食粉粿
你行右,我行左
你食煙,我點火
你嘅後事,我辦妥

排排坐,食粉粿
你行右,我行左
你食煙,我點火
你嘅後事,我辦妥
應該好多人感想都係蔡思貝好撚正

相反wo
好掛住張衛健做既電視劇
冇啦

23:55播小寶與康熙咪正 而家星爺嗰套都唔多想追

嗰套好悶

唔捨得大帥哥

敢問一句 達哥有邊一PART戲係做得好???

頭幾集比大帥哥filrt有d含春感
基本上主角群除左天嬌之外,都係為死而死
成個鎮唔理,兄弟唔理,艾妞唔理,同達哥走?

好冇邏輯

達哥比唔到一種 就算放棄全世界我都要同你一齊 嘅感覺
佢係一個唔合格嘅女主角

達哥無啦啦要走,好on9

係,本身完全無舖過佢有想走。

無幾耐之前先同大帥哥又咀又剩,又話會等佢,無啦啦唔知走乜鳩
930又可以轉台睇其他啦

我就覺得演得唔夠鮮明 一係佢就完全黑化

或者直接表明話投向革命黨

而家佢時好時壞 睇到人R曬頭

因為佢就係咁矛盾
好掛住張衛健做既電視劇
冇啦

23:55播小寶與康熙咪正 而家星爺嗰套都唔多想追

唔係無綫拍架
外購劇通常係計某年內最多播某次
過左要重新買
所以無咩可能會起電視台睇到了
香港人要好好珍惜張偉健,我相信如果佢知咁多人支持佢,佢一定會番黎拍多套。
我寧願佢抄尋秦記個結局咁
同成班老婆過新生活

而唔係淨係鍾意達哥一個囉

雖然我唔係太鍾意楊秀惠
但到頭來佢係咩都冇
公平咩?

洗白位太趕

但係明白點解佢會白翻,一開始睇得出佢係被推上高位做大帥,但係佢根本唔知自己應該做乜,又突然知道自己係日本人,要行咩路佢自己都唔知,佢都好混亂,而且有大帥哥呢個咁出色嘅人同佢比較,無論係沅涴,鎮民同班兄弟都覺得佢配唔上做大佬

炭炭本身做大帥已經好大壓力,而家大帥哥翻咗嚟,又執曬佢啲手尾,根本英俊同李細龜又死咗啦

佢根本冇曬包伏,可以好似以前咁跟翻大帥哥,將所有責任都交翻畀大帥哥,自己鬆一口氣

但佢有自己理想,佢係傾向革命黨思想,想霸一方嚟發展革命事業。但狄奇係一心做軍閥,反對革命。所以其實佢都唔想大帥哥番嚟,只係後來狄奇感化咗佢,佢先叫番狄奇做大哥。

馬炭個角色真係好有發揮,其實搵第二個做應該會好d.

如果係張繼聰就好睇

我都諗起佢,演技上好啱個角色,係年紀大咗d

點解沅婉唔死

好似死唔斷氣既樣
同成班老婆過新生活

雖然我唔係太鍾意楊秀惠
但到頭來佢係咩都冇
公平咩?

應該有兩條街收下稅

免稅3年喎
同成班老婆過新生活

雖然我唔係太鍾意楊秀惠
但到頭來佢係咩都冇
公平咩?

聽講大陸有份播
所以要符合大陸規定改成一夫一妻
香港人要好好珍惜張偉健,我相信如果佢知咁多人支持佢,佢一定會番黎拍多套。

張衛健,打岩個名先
https://www.instagram.com/p/Bsd4IU5gryF/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1tl4a1fwvymrz

楊秀惠呢篇野,睇得出佢做艾妞真係做足功課

打馬炭都一take過
老老豆豆一個唔小心好易演到太姣好乞人憎
但楊秀惠姣得黎可愛,貪錢得黎好忠心
做得好好

佢呢個角色真係唔容易做,內心感情其實好複雜。

因為一開始怕得返自己一個,要保護自己而貪錢想攀附權貴。

然後又同時要演繹到佢呢個角色其實骨子裡係簡簡單單比較天真,顧及情義的感覺。

佢同羅義個種相愛不能愛既情感,都處理到岩岩好
同成班老婆過新生活

雖然我唔係太鍾意楊秀惠
但到頭來佢係咩都冇
公平咩?

應該有兩條街收下稅

免稅3年喎

點解要咁對艾妞
同成班老婆過新生活

雖然我唔係太鍾意楊秀惠
但到頭來佢係咩都冇
公平咩?

應該有兩條街收下稅

免稅3年喎

咁⋯
艾妞點算

艾妞真係好可愛
由之前第一次打仗佢諗住走佬 到後來願意為大帥哥而揸車上戰場 仲有幾次幫大帥哥去色誘蒙大同 俾人話佢係舊鞋 但佢都一次次咁幫大帥哥手 有時仲會無端端做左神助攻 相反沅婉就次次都累事
明明佢咁好就偏偏冇好結局 愛佢既羅義死左 佢愛既大帥哥就追住沅婉走左
同成班老婆過新生活

雖然我唔係太鍾意楊秀惠
但到頭來佢係咩都冇
公平咩?

應該有兩條街收下稅

免稅3年喎

收第個鎮囉 海豐鎮咁有錢

點解沅婉唔死

好似死唔斷氣既樣

佢之前係咪想講就係呢一幕搞到片場d人喊晒呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞