大帥哥完左 大家有咩感想先

902 回覆
607 Like 206 Dislike
大帥哥放天嬌走果一P:ART
係成套劇入面最世界級..
達哥既戲真係好難頂

追完po根本一面倒負評

好心cctvb咪再比女主佢做

連登只係小眾

身邊有睇大帥哥既都頂唔順達哥喎

拍左咁多套劇都無進步過

點解沅婉唔死

喊唔出就自己拍撚曬心口咁以為表現到出黎
之前睇過wiki話馬灰斷手返左日本,大帥同班兄弟老婆去左鄉下過生活

咁都係馬灰姐
我寧願佢抄尋秦記個結局咁
同成班老婆過新生活

而唔係淨係鍾意達哥一個囉

雖然我唔係太鍾意楊秀惠
但到頭來佢係咩都冇
公平咩?
成個鎮唔理,兄弟唔理,艾妞唔理,同達哥走?

好冇邏輯

啲鎮民好慘
想ali做丸丸多啲

點解沅婉唔死

呼...好彩狄奇有追返我 (拍拍)

唔捨得大帥哥

敢問一句 達哥有邊一PART戲係做得好???
https://www.instagram.com/p/Bsd4IU5gryF/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1tl4a1fwvymrz

楊秀惠呢篇野,睇得出佢做艾妞真係做足功課

打馬炭都一take過
老老豆豆一個唔小心好易演到太姣好乞人憎
但楊秀惠姣得黎可愛,貪錢得黎好忠心
做得好好

佢望到天驕條屍同埋係拜羅義
呢2幕真係世界級

點解沅婉唔死

呼...好彩狄奇有追返我 (拍拍)

真係想打柒佢

好冇邏輯

達哥比唔到一種 就算放棄全世界我都要同你一齊 嘅感覺
佢係一個唔合格嘅女主角

達哥無啦啦要走,好on9

點解沅婉唔死

痛到喊出黎
大帥哥我屌你老母
艾妞呢
兄弟呢
你班鎮民呢
負下責任啦
枉我咁鍾意你呢個角色
編劇你同我死出嚟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
好掛住張衛健做既電視劇
冇啦

23:55播小寶與康熙咪正 而家星爺嗰套都唔多想追
蔡思達呢個演員同丸丸個角色破壞左成套戲
另外艾妞個演員做得唔錯
天嬌同艾nnnn妞

好冇邏輯

達哥比唔到一種 就算放棄全世界我都要同你一齊 嘅感覺
佢係一個唔合格嘅女主角

呢個真,如果搵番個氣質好啲女星做女主個結局會順眼好多,容易代入,如果觀眾自己係狄奇都會為左呢個只應天上有既女人放棄所有
但而家個達哥,搞到我由一開始已經有個疑問,點解狄奇會鍾意佢 仲要咁寵佢 。唔好話為佢放棄一切

其實馬炭本身個idea都衰唔哂,前提佢真係有心發展革命事業嘅話

本身是清叔叔預咗犧牲,佢自己亦同意計劃,去換蒙大同條命。如果果陣成功殺咗蒙大同,馬炭可能已經統一咗南海四鎮,用嚟發展革命事業,其實咁樣喺革命黨同達哥角度,先係最大利益。

佢收冬來果d監亦的確係暫時性,殺咗蒙大同之後,就會放佢地出嚟。

唯一要屌真係殺咗羅義,但佢殺咗之後其實都好痛苦。

呢個角色好有發揮,而且由忠變黑化同「將怨氣遷落大帥哥」呢方面,劇情上都合理,今次洪仔接倒個好角色。

洗白位太趕

但係明白點解佢會白翻,一開始睇得出佢係被推上高位做大帥,但係佢根本唔知自己應該做乜,又突然知道自己係日本人,要行咩路佢自己都唔知,佢都好混亂,而且有大帥哥呢個咁出色嘅人同佢比較,無論係沅涴,鎮民同班兄弟都覺得佢配唔上做大佬

炭炭本身做大帥已經好大壓力,而家大帥哥翻咗嚟,又執曬佢啲手尾,根本英俊同李細龜又死咗啦

佢根本冇曬包伏,可以好似以前咁跟翻大帥哥,將所有責任都交翻畀大帥哥,自己鬆一口氣

但佢有自己理想,佢係傾向革命黨思想,想霸一方嚟發展革命事業。但狄奇係一心做軍閥,反對革命。所以其實佢都唔想大帥哥番嚟,只係後來狄奇感化咗佢,佢先叫番狄奇做大哥。

馬炭個角色真係好有發揮,其實搵第二個做應該會好d.
想睇Dicky做一拳超人

打死達哥?

達哥既戲真係好難頂

追完po根本一面倒負評

好心cctvb咪再比女主佢做

連登只係小眾

身邊有睇大帥哥既都頂唔順達哥喎

拍左咁多套劇都無進步過

佢拍過咩劇
應該好多人感想都係蔡思貝好撚正
我寧願佢抄尋秦記個結局咁
同成班老婆過新生活

而唔係淨係鍾意達哥一個囉

雖然我唔係太鍾意楊秀惠
但到頭來佢係咩都冇
公平咩?

應該有兩條街收下稅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞