大帥哥完左 大家有咩感想先

902 回覆
607 Like 206 Dislike

如果比我有機會咁後生就可以同Dicky做男女對手戲,我一定會將呢種又仰慕又敬佩既心情轉化動力,死練爛練,培養感情,好好做戲。

但係達哥比人感覺係無努力過,好Hea,無比心機,交唔到戲,連D基本野望鏡頭個D位都做得唔好。

到底佢係如何上位?連台慶劇都有資格做女1??

達哥堅hea, 定唔知佢大壓力定點

比佢平時差一截

如果比我有機會咁後生就可以同Dicky做男女對手戲,我一定會將呢種又仰慕又敬佩既心情轉化動力,死練爛練,培養感情,好好做戲。

但係達哥比人感覺係無努力過,好Hea,無比心機,交唔到戲,連D基本野望鏡頭個D位都做得唔好。

入行幾年就做女一 下面應該闊過西隧
好感激各位手足陪我渡過每集大帥哥
好唔捨得大家

大家咁話
達哥既戲真係好難頂

追完po根本一面倒負評

好心cctvb咪再比女主佢做

入行幾年就做女一 下面應該闊過西隧

電影都拍過啦
民選視帝dicky

達哥堅hea, 定唔知佢大壓力定點

比佢平時差一截

洪狗啲solo幾差都好
佢拍住dicky都叫有進步
證明有人Lead住佢係ok
但達哥
明明南海四鎮就好啱做革命黨續命基地
咁好嘅資源可以光明正大宣傳
寧願寫丸丸去左辦學

都好過無啦啦走左去

好符合達哥角色喎
冇腦on9累事
https://www.instagram.com/p/Bsd4IU5gryF/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1tl4a1fwvymrz

楊秀惠呢篇野,睇得出佢做艾妞真係做足功課
達哥既戲真係好難頂

追完po根本一面倒負評

好心cctvb咪再比女主佢做

連登只係小眾
垃圾先睇tvb

為左睇Dicky先破例
艾妞點算
把撚
艾妞點算

講返
呢套戲有幾幕一鏡到底
好正
想睇Dicky做一拳超人
想睇Dicky做一拳超人

打死達哥?
tvb應該諗下星期六/日都照播嘛 咁咪唔駛cut黎cut去
結局篇急到cut撚曬亂曬龍 結局今集又爛到咁
寧願睇多幾集狄奇d橋
成套都係垃圾 小學雞先睇
大眾愚樂
唔講以為丸丸鐘意洪狗
下下幫撚住 聽到佢殺佢老豆都冇反應
排排坐,食粉粿
你行右,我行左
你食煙,我點火
你嘅後事,我辦妥

點解沅婉唔死
其實馬炭本身個idea都衰唔哂,前提佢真係有心發展革命事業嘅話

本身是清叔叔預咗犧牲,佢自己亦同意計劃,去換蒙大同條命。如果果陣成功殺咗蒙大同,馬炭可能已經統一咗南海四鎮,用嚟發展革命事業,其實咁樣喺革命黨同達哥角度,先係最大利益。

佢收冬來果d監亦的確係暫時性,殺咗蒙大同之後,就會放佢地出嚟。

唯一要屌真係殺咗羅義,但佢殺咗之後其實都好痛苦。

呢個角色好有發揮,而且由忠變黑化同「將怨氣遷落大帥哥」呢方面,劇情上都合理,今次洪仔接倒個好角色。

洗白位太趕

但係明白點解佢會白翻,一開始睇得出佢係被推上高位做大帥,但係佢根本唔知自己應該做乜,又突然知道自己係日本人,要行咩路佢自己都唔知,佢都好混亂,而且有大帥哥呢個咁出色嘅人同佢比較,無論係沅涴,鎮民同班兄弟都覺得佢配唔上做大佬

炭炭本身做大帥已經好大壓力,而家大帥哥翻咗嚟,又執曬佢啲手尾,根本英俊同李細龜又死咗啦

佢根本冇曬包伏,可以好似以前咁跟翻大帥哥,將所有責任都交翻畀大帥哥,自己鬆一口氣
近年唯一睇哂咁多集既tvb劇
其他我冇野想講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞