大帥哥完左 大家有咩感想先

902 回覆
607 Like 206 Dislike
誰大誰惡誰正確
人善人欺天不欺
重做結尾啦...

如果比我有機會咁後生就可以同Dicky做男女對手戲,我一定會將呢種又仰慕又敬佩既心情轉化動力,死練爛練,培養感情,好好做戲。

但係達哥比人感覺係無努力過,好Hea,無比心機,交唔到戲,連D基本野望鏡頭個D位都做得唔好。

到底佢係如何上位?連台慶劇都有資格做女1??

胡杏兒當年拍衝上雲霄都同sam哥講洗識做戲㗎咩,識人就得
有人提過宣萱做丸丸個角色應該好好多

好似老咗少少
搵阿佘

佢果套西裝阿余都唔好睇
宣萱做正義撚都好睇

係就係老咗少少
果然係tvb,Bbq結局,人生贏家:大帥哥,達哥,有情人終成眷屬,另外估唔到馬炭老豆,佐藤san一啲戲份都冇

咁都bbq?

起碼死剩嗰啲都夠bbq先啦

痴線一定要死人先叫唔tvb
大把戲都係咁嘅結局架啦
達哥真係影響。。。 完全比唔到戲,同做D 野完全唔會理,成個弱智人士甘
屌 我都忍唔住要登入紓發情緒
艾妞呢!之前氹艾妞幫佢輸哂d錢時
又話會錫哂佢又點點點
最後跟左個最煩膠最戲屎,兼最姣嘅姣貝一走了之
咁班兄弟同艾妞呢 你班村民呢
好撚sad啊頂
不愛江山愛美人,有幾多個做到?

仲要唔係美人,難上加難
都唔明點解cctbb要亂捧新人做女/男主
戲仲屎過路人甲/死屍/Terry
根本都未夠班 就上女一
以前做女一要浸好耐先比做因為有經驗
我明佢想幫d想拍戲既新丁攞經驗
但欲速則不達 好似達哥咁
佢個角色咁重要既感情戲
但偏偏交唔到貨 影響曬成套戲
雷9埋大帥哥 浪費晒大帥哥既努力
本身套戲真係神劇黎 多得達哥 一個屈尾十
爛撚左尾
達哥 我真係屌你老味

港英tvb起碼講下規矩 打真軍過訓練班先拍戲 而家速食到有樣就做女一
又話會錫哂佢又點點點
好撚sad啊頂

阿鼎爺套衫同個光頭
老版大帥哥
呢套本身係台慶片
肯定唔只30集
依家變左倉底貨
好似都講過CUT左唔少
分分鍾CUT左5至10集

天與地個時又係俾人當倉底貨
Tvb膠層既taste都幾離地

而家係不愛艾妞愛丸丸
又有幾多人接受到

艾妞個心喺晒羅義到

唔捨得大帥哥
又話會錫哂佢又點點點
好撚sad啊頂

應該cut左......
寧願個結局係達哥走咗

大帥哥追唔到

講埋句多謝你喺我生命中出現過

然後翻去昇威鎮

睇完套戲都唔知點解達哥會咁得大帥哥心。
冰山木人都可以咇到感情

而家係不愛艾妞愛丸丸
又有幾多人接受到

艾妞先最值得愛

艾妞係世紀好女人

還艾妞嫂一個幸福結局!!!!
https://lih.kg/977982
誰大誰惡誰正確
人善人欺天不欺

垃圾先睇tvb
又話會錫哂佢又點點點
好撚sad啊頂

童話裡都是騙人的
其實馬炭本身個idea都衰唔哂,前提佢真係有心發展革命事業嘅話

本身是清叔叔預咗犧牲,佢自己亦同意計劃,去換蒙大同條命。如果果陣成功殺咗蒙大同,馬炭可能已經統一咗南海四鎮,用嚟發展革命事業,其實咁樣喺革命黨同達哥角度,先係最大利益。

佢收冬來果d監亦的確係暫時性,殺咗蒙大同之後,就會放佢地出嚟。

唯一要屌真係殺咗羅義,但佢殺咗之後其實都好痛苦。

呢個角色好有發揮,而且由忠變黑化同「將怨氣遷落大帥哥」呢方面,劇情上都合理,今次洪仔接倒個好角色。

而家係不愛艾妞愛丸丸
又有幾多人接受到

艾妞個心喺晒羅義到

丸丸個心咪又係响馬炭到

如果比我有機會咁後生就可以同Dicky做男女對手戲,我一定會將呢種又仰慕又敬佩既心情轉化動力,死練爛練,培養感情,好好做戲。

但係達哥比人感覺係無努力過,好Hea,無比心機,交唔到戲,連D基本野望鏡頭個D位都做得唔好。

到底佢係如何上位?連台慶劇都有資格做女1??

胡杏兒當年拍衝上雲霄都同sam哥講洗識做戲㗎咩,識人就得

但胡杏兒個角色傻傻下純純地,感情戲個重心係陳慧珊到
但丸丸個角色其實好複雜,內心戲好多,有好多掙扎點,係難做嘅 但TVB竟然安排達哥

而家係不愛艾妞愛丸丸
又有幾多人接受到

艾妞個心喺晒羅義到

但佢無出軌
又話會錫哂佢又點點點
好撚sad啊頂

又話代Giroro照顧艾妞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞