大帥哥完左 大家有咩感想先

902 回覆
607 Like 206 Dislike
誰大誰惡誰正確
呢句實洗哂啲小學雞同師奶腦

小學雞實返學校背
同我地以前返去背西遊記對白一樣姐
達哥好垃圾呀

正宗一舊老鼠屎整臭成煲湯

希望大帥哥鳩噏完放棄一切 氹完丸丸就返去繼續睇住昇威鎮

我都唯有咁諗安慰自己

dicky係咪話過收山唔拍
不愛江山愛美人,有幾多個做到?
垃圾TVB大師咁正唔台慶劇 比個咩垃圾兄弟做 屌你老母

套垃圾兄弟睇都無睇過

唔係話唔屌得,但你連睇都無睇過點知套野係垃圾

真係垃圾黎 利申睇過
有人提過宣萱做丸丸個角色應該好好多
原本佢同蒙大同都好聲好氣,仲講緊數,點知蒙大同一野鏈住沅婉條頸,大帥哥即刻還拖先中佢一搥,話:兄弟!做野!,個下man撚到!
大男人又保護慾強

大帥哥對沅婉做嘅每一樣嘢都好冧
但條仆街達哥完全接唔到戲呀
好浪費呀!

完全由第一集都感受唔到丸丸有幾愛狄奇
凈係覺得因為清叔叔叫佢留係狄奇身邊佢先留
丸丸對馬炭仲好過大帥哥
又整隻鐵手指俾佢
又係咁幫佢講好說話
希望大帥哥鳩噏完放棄一切 氹完丸丸就返去繼續睇住昇威鎮

我都唯有咁諗安慰自己

dicky係咪話過收山唔拍

cut 到咁撚樣 邊個拍
究竟蒙大同屋企係邊個鎮?
有無人可以答到我?
鳩噏真.結局
大帥哥跟隨達哥投奔革命黨,於大清洗中被殺
南方四鎮遭遇各系軍閥還鄉團抗日內戰中輪返攻佔,四鎮冚鎮鏟,男殺女奸完再殺,同平安谷差唔多
冬來抗日戰爭中身亡
達哥多年後隨解放軍南下發現舊鎮滿目瘡痍,幽憤而死

僅餘落蘆南逃香港,寫下《大帥哥》一書訴說往事

如果比我有機會咁後生就可以同Dicky做男女對手戲,我一定會將呢種又仰慕又敬佩既心情轉化動力,死練爛練,培養感情,好好做戲。

但係達哥比人感覺係無努力過,好Hea,無比心機,交唔到戲,連D基本野望鏡頭個D位都做得唔好。

到底佢係如何上位?連台慶劇都有資格做女1??
同埋大帥哥一開頭都未對昇威鎮咁有感情,純粹on99俾人委任
有人提過宣萱做丸丸個角色應該好好多

好似老咗少少
搵阿佘
結局唔夠誇世代咁正

誇40集

原本佢同蒙大同都好聲好氣,仲講緊數,點知蒙大同一野鏈住沅婉條頸,大帥哥即刻還拖先中佢一搥,話:兄弟!做野!,個下man撚到!
大男人又保護慾強

好浪費呀!

屌係!鏡頭一扭去達哥到我秒出戲
佢真心carry唔到呢個位
都唔明點解cctbb要亂捧新人做女/男主
戲仲屎過路人甲/死屍/Terry
根本都未夠班 就上女一
以前做女一要浸好耐先比做因為有經驗
我明佢想幫d想拍戲既新丁攞經驗
但欲速則不達 好似達哥咁
佢個角色咁重要既感情戲
但偏偏交唔到貨 影響曬成套戲
雷9埋大帥哥 浪費晒大帥哥既努力
本身套戲真係神劇黎 多得達哥 一個屈尾十
爛撚左尾
達哥 我真係屌你老味
大男人又保護慾強

好浪費呀!

丸丸對馬炭仲好過大帥哥
又整隻鐵手指俾佢
又係咁幫佢講好說話

睇都一半都質疑過丸丸係唔係同馬炭一對 達哥d戲好令人誤會
大家完全唔使理cctvb係個維穩台

而家係不愛艾妞愛丸丸
又有幾多人接受到
果然係tvb,Bbq結局,人生贏家:大帥哥,達哥,有情人終成眷屬,另外估唔到馬炭老豆,佐藤san一啲戲份都冇

咁都bbq?

起碼死剩嗰啲都夠bbq先啦
張衛健今次d感情戲幾好睇
雖然仲未取代到方世玉
呢套劇早一個月上
成個頒獎禮除左視后都要換人

咪撚搞我大小姐個女配角
你呢班人頭豬

走啦咁
好浪費呀!

丸丸對馬炭仲好過大帥哥
又整隻鐵手指俾佢
又係咁幫佢講好說話

睇都一半都質疑過丸丸係唔係同馬炭一對 達哥d戲好令人誤會

戲如人生,可能佢私底係想姣鳩洪狗,所以影響埋個劇情走勢

而家係不愛艾妞愛丸丸
又有幾多人接受到

艾妞先最值得愛
根本冇人care Dicky同丸丸條感情線囉好冇
做咩攪到Dicky要為佢放低一切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞