大帥哥完左 大家有咩感想先

902 回覆
607 Like 206 Dislike
最尾個幕完全靠狄奇carry 沅婉又交唔到戲
睇冬來落蘆都會覺得sweet 睇沅婉我一啲感覺都冇
果然係tvb,Bbq結局,人生贏家:大帥哥,達哥,有情人終成眷屬,另外估唔到馬炭老豆,佐藤san一啲戲份都冇

咁都bbq?
套野遲左出街
我記得除左係TVB小氣 要親生仔女台慶之外
果陣係咪話某D劇情過唔到大陸
所以後面先剪撚到咁?

好似話要等埋優酷審批
Tvb都弱智
為咗個垃圾大陸網擺一套特登請人返黎拍既劇做倉底貨

我係張衛健我真係唔撚會再返黎拍 搞到套野咁又無獎

大帥哥係youku都7億views

你就唔拍
可唔可唔好再拍垃圾/膠劇?

拍返D好似天與地 有哲學含意既劇.

通常做完愛回家之後,就係熄電視或轉台。

冇人睇天與地
垃圾TVB大師咁正唔台慶劇 比個咩垃圾兄弟做 屌你老母

套垃圾兄弟睇都無睇過
希望大帥哥鳩噏完放棄一切 氹完丸丸就返去繼續睇住昇威鎮

我都唯有咁諗安慰自己
係衰丸丸個角色太 on9,去到最尾結局都重係咁 on9,同埋達哥演技又差 D。

扭一扭條橋,寫天嬌做女一,丸丸女配會好D。最後天嬌都係死,但故事結尾會比依家深刻好多。

應該日本人做final boss會好啲
咁就馬炭天嬌都可以用黎收尾
明明南海四鎮就好啱做革命黨續命基地
咁好嘅資源可以光明正大宣傳
寧願寫丸丸去左辦學

都好過無啦啦走左去
誰大誰惡誰正確
呢句實洗哂啲小學雞同師奶腦
誇世代好似係50...

上年台慶
誇50集 溏心 40集

所以張衛健返黎拍台慶劇
邊有可能得30集
擺明CUT晒

Feel到Dicky對TVB都心淡

所以基本上無參加過TVB D宣傳
係衰丸丸個角色太 on9,去到最尾結局都重係咁 on9,同埋達哥演技又差 D。

扭一扭條橋,寫天嬌做女一,丸丸女配會好D。最後天嬌都係死,但故事結尾會比依家深刻好多。

呢個時代日本仲未係final boss
一集垃圾結尾令成套劇變得勁垃圾
嘥撚哂天嬌 羅義死呢啲感動情節
艾妞呢?
你對得住佢 對得住你啲鎮民咩
你咁叫大帥???
屌你啦狄奇
冇你
昇威鎮一定好快比人攻佔
明明大帥設定唔係自撚私
艾妞對你咁好又神助攻
最後只餘下傷心
下下諗達哥 艾妞唔值得更好咩

為咗兒女私情就乜都唔理

劇本仆街囉 夾硬營造到達哥同dicky段感情線好撚重要咁
搵張衞健拍翻套時裝劇啦
唔知一見到大帥哥有一種好安心萬大事有佢喺到就唔使驚既感覺
艾妞呢?
你對得住佢 對得住你啲鎮民咩
你咁叫大帥???
屌你啦狄奇
冇你
昇威鎮一定好快比人攻佔
明明大帥設定唔係自撚私
艾妞對你咁好又神助攻
最後只餘下傷心
下下諗達哥 艾妞唔值得更好咩

為咗兒女私情就乜都唔理

劇本仆街囉 夾硬營造到達哥同dicky段感情線好撚重要咁

係咪你殺左我啊嗲
唔知點解一見到大帥哥有一種好安心萬大事有佢喺到就唔使驚既感覺
誰大誰惡誰正確
呢句實洗哂啲小學雞同師奶腦

結局係死清光
有冇得好似三個女人一個因咁出返個完整版

我唔信冇日後談啊
天嬌死咗+馬炭做咗大帥之後就有D悶

後期嗰D全部都係大帥哥一個人撐起

反而前20集劇情交代得比較好 結局篇真係趕收貨咁

大結局最後達哥嗰度真係做多咗
最尾個幕完全靠狄奇carry 沅婉又交唔到戲
睇冬來落蘆都會覺得sweet 睇沅婉我一啲感覺都冇

佢掉低咗艾妞
Btw 少帥好耐冇出過場
垃圾TVB大師咁正唔台慶劇 比個咩垃圾兄弟做 屌你老母

套垃圾兄弟睇都無睇過

唔係話唔屌得,但你連睇都無睇過點知套野係垃圾

呢個時代日本仲未係final boss

或者講多啲舞川家都好呀
呢個垃圾結局 我寧願天嬌死個集當大結

馬炭未黑化
天嬌最後死咗都知大帥哥愛自己
羅義陪艾妞嫂一生一世
落蘆睇住少爺仔同愛美萌生小愛意
達哥就繼續慢慢清叔叔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞