[831]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(334)爆杯爆卡爆日單

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
IONE時期:
十四、Vlive 唔出聲無人理 唯一一次仲要係佢自己叫Sad Frog餵
十五、自九月一日起日日都有新面孔
十六、Nekkoya 練習片一個第三名嘅Vocal係Dance Break企C 仲要跳錯
十七、棒球賽公演 八婆撞我元英 Dance Break完就以為自己係C 唔係見到禾櫻轉去C位跳都唔知自己跳錯

十八、唔知佢想點,hi醬生日v 成堆人攬埋一夠得佢企左邊

十九、hi醬生日v 佢拎牙咬嘢仲要周圍吐,仲要一野撞走禾真,嗰粒嘢嚇到禾真之外,佢仲lur咗落啲匙羹到 btw佢推個膊頭出黎嗰下好似楊怡gif

二十、La Vie en Rose初一位唔so偶校既人。發夠centre夢未啊!屌推夠真真走未啊

二十一、ENOZI Cam第二集 係nako仁美隔離打乞嚏仲唔捂口 有無衛生常識嫁

二十二、The Show下班訪問,其他人都擺緊首歌嘅開場pose,唯獨佢無啦啦發centre夢係後面行去中間

二十三、QT Show咁多鏡頭影住都撩牙

二十四、meet and greet 成班係塊透明牌度簽名 條八婆第2個簽 簽係中間右小小仲要勁大 塊牌咁細要簽12個名 仲要簽到咁大係咪玩野? 簽個名又要c?

搞到彩讌都唔知簽邊

二十五、開V講返La Vie En Rose活動最後一次FS啲野 到個八婆講野時 佢噤停全部人 要全部人留心聽佢講嘢 好大個官威
(詳:https://www.vlive.tv/video/99713 6:12)

二十六、偶像運動會當眾撩鼻
(以下照片可能令人情緒不安:https://lih.kg/gtjBJQX)

偶校已經對佢好反感 但今次pd48見佢實力改善咗嘗試接受佢 但佢啲行為愈黎愈虛偽
by資深偶校飯 丁丁車
本討論區是韓國Mnet在2018年推出的選拔實境節目《Produce 48》撚鳩參加者同觀眾後,而推出的屌柒區

食屎啦mnet

除了曺柔理外,所有曾參與《Produce 48》的參加者皆可在此討論

留名
事撚但啦
估你實搶 聽日miyu生日 今晚推死我
仲有啱啱先見到嘅831
屌我本身都唔想搶
仲有4個鐘推爆個po
lm 我愛奈子
831留名 時間過得咁快
Miyu生日去完韓國玩又可以返日本做廢青
有冇人有雙彩嘅相
做咪做 做唔起咩

留名
陣間有v都爆唔知幾多頁啦
本身富二代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞