點解見到有d男仔成30歲人個樣仲似係22歲咁

231 回覆
345 Like 13 Dislike
入親馬會9成都會俾人查

所以好怕入去
去賭場又要拎定張身分證

你哋啲女人想都冇呀

相反女人30歲好多都老過實際年齡

你哋啲女人想都冇呀

相反女人30歲好多都老過實際年齡

25歲已經係啦
好少見到
反而見到好多22歲但個樣30歲
相由心生
利申 返新工成日比人話好green/岩岩出黎做野
工作關係去到女校
D職員話點解會有男同學
通常有兩類
一類係小白臉靚仔 皮膚好好 眼有神 係正面向童顏 有齊童顏最好果幾樣野
一類係成個戇鳩仔咁 衣著同髮型求鳩其其 矮 細粒 就算有打扮都似細路扮大人 即係有齊小學生特質果幾樣野

Exact7ly
利申 皮膚黑 身材偏高同生得橫 20歲比人話似25-26歲
我睇落似12歲
所以d小妹妹好痴我
我個樣出到街似無牌駕駛
剪完頭髮問題更嚴重
客套說話當真
個樣比真實年齡細十年

我ex咪係lol
最後3個月散左

點解散
襟老
香港男仔好多個樣都停留係大學個時既樣
通常有兩類
一類係小白臉靚仔 皮膚好好 眼有神 係正面向童顏 有齊童顏最好果幾樣野
一類係成個戇鳩仔咁 衣著同髮型求鳩其其 矮 細粒 就算有打扮都似細路扮大人 即係有齊小學生特質果幾樣野

兩類冇衝突喎 啲特質可以全部有晒
其實好撚慘
出黎做野比人問係咪fg 果d人自我感覺有無咁良好 人地想暗串你做野咁撚廢似fg 你就以為人地讚你童顏 好心出黎做野就唔好再拎個樣細個打飛機啦
25似15點算
早幾日先俾人當中學生街訪我
話緊我
3x 買酒重要畀人check 身份證

我ex咪係lol
最後3個月散左

點解散

Oh我睇錯左標題做
「成22歲人但成30歲人但好唔成熟」
我同ex散係因為我地神交

但我依加有個30歲sp
佢就真係「30歲人仲似22歲」
再加上佢矮
通常有兩類

我係後者
我ex咪係lol
最後3個月散左

點解散

Oh我睇錯左標題做

但我依加有個30歲sp
再加上佢矮

曲線曬有SP
點解散

Oh我睇錯左標題做

但我依加有個30歲sp
再加上佢矮

曲線曬有SP

沈船sp黎
依加準備斷關係
Oh我睇錯左標題做

但我依加有個30歲sp
再加上佢矮

曲線曬有SP

沈船sp黎
依加準備斷關係

過戶啦巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞