點解見到有d男仔成30歲人個樣仲似係22歲咁

231 回覆
345 Like 13 Dislike
童顏唔好咩?
襟擺喎 睇落又後生啲
我26,似16
我30歲去7仔買酒飲,要出示身份證。

我開心左成日,點知另一次去買,見到阿叔都要出示身份證先買得,原來自己諗多左

見到通常童顏都係瘦人多。

近排捉得緊左
但又唔知捉乜春 所以係唔係都check
多數都係因為矮…

佢180

我開心左成日,點知另一次去買,見到阿叔都要出示身份證先買得,原來自己諗多左

近排捉得緊左
但又唔知捉乜春 所以係唔係都check

酒~
我上星期去7仔都試過,個店員目測廿尾左右,我同佢講,我可能大過你喎⋯⋯
純文字討論?
因為矮同細粒
我啊哥大我四年
然後出街俾人問佢係咪我細佬
多數都係因為矮…

佢180

一個半個姐
你見過好多高佬係咁?
6尺2寸babyface男仔表示成日會有gay撩我
未見過米8高童顏樣

here 6尺2寸babyface奇行種
有個大學fresh grad既朋友
女仔黎 比人問佢係咪中學生
跟手佢呀媽話你咁講佢會嬲
之後條友問佢係咪小學生

利申 樣大實際年齡五年

我ex咪係lol
最後3個月散左
Same same

有次去大館,比個靚女職員查身份證夠唔夠18
本人24
早訓好緊要

認同,我am瞓
做野見工俾人第一個感覺係唔夠成熟,其實好慘

唔會呀
啲manager姨姨會對你好好🤗
通常有兩類
一類係小白臉靚仔 皮膚好好 眼有神 係正面向童顏 有齊童顏最好果幾樣野
一類係成個戇鳩仔咁 衣著同髮型求鳩其其 矮 細粒 就算有打扮都似細路扮大人 即係有齊小學生特質果幾樣野

我21成日比人問係咪16,7,又問我點解咁得閒唔洗返學
通常有兩類
一類係小白臉靚仔 皮膚好好 眼有神 係正面向童顏 有齊童顏最好果幾樣野
一類係成個戇鳩仔咁 衣著同髮型求鳩其其 矮 細粒 就算有打扮都似細路扮大人 即係有齊小學生特質果幾樣野

我係小白臉 曬極唔黑 唔係靚仔 眼有神
係比人感覺細個
我21成日比人問係咪16,7,又問我點解咁得閒唔洗返學

我今日返工先比個叔叔咁樣問完

利申 21歲返緊intern
通常有兩類

fucking true

既然個樣遲早都會努遲少少都冇所謂

你哋啲女人想都冇呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞