機動戦士ガンダム閃光のハサウェイ 高達 閃光的哈薩維 三部曲預告

135 回覆
23 Like 5 Dislike
王子未死,我記錯,不過根據Wiki資料,魔一無佢份,係魔2(香港叫新魔)同超魔先有佢份,所以魔一入機戰仲有得講身不由己,但櫻花大戰入咗就真係⋯⋯
有冇講老屈完林友德點?
櫻大戰好似入左手機版
不孝子接小說版
咁都叫有入到啦,佢之前話過「死」都唔比入機戰,結果櫻花大戰入咗,依家魔神又入埋之後比人串到飛起,件事出名到以為佢真係死咗搞到要起底幫佢報平安
櫻大戰都爛到咁,佢仲邊有作品上得枱
原作係,但依家經笨大手分分鐘魔改到動畫都有可能,高達UC動畫版有不少改動同小說唔同
總係覺得佢係續作殺手,搞續作會走下坡好似魔二不知道魔一,超魔直情
明明寫左要下個冬季,笨大今個冬季都未過完,就係咁出果條片,到底想點
仆街笑撚左

btw
希望搵番佐佐木望配音
其實哈撒維咁樣反而仲完左佢老豆既心願
不肖子敗家仔喱d就算
係迷信既角度睇 聯邦唔比林友德退役同唔信邪係冇分別

歷代既nt高達駕駛員都係佢隻艦到出現過 連佢個仔都係

你仲比佢留係軍隊咪邪鳩自己
套野會唔會突破到馬生同寶少未死

之前都係話失縱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞